Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

29.11.2012 17:48

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Diyarbakırspor Antrenörü Fehmi Çağlar yönetimindeki futbolcular koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Yeşil-kırmızılı futbolcular daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman sonrası açıklamada bulunan Diyarbakırspor Antrenörü Fehmi Çağlar, "Geçen haftaki yenilgiyi telafi edip artık tüm maçlarımızda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu hafta komşu kentimizin takımı Mardinspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladık. Bu maça kesin galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Artık bu başarısızlığa bir son vermek istiyoruz. Takımımızda Abuzeyt kart cezalısı. Fırat ise sakat. Cumartesi sabah yapacağımız ter idmanı sonrası ekibimizi tesislerimizde kampa alacağız. Maç sabahı da Mardin'e hareket edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement