Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Kocaelispor'u 5-1 yenerken, aynı maçta 3 savunma futbolcusunun sakatlanması nedeniyle buruk sevinç yaşadı.

28.10.2013 14:18

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Kocaelispor'u 5-1 yenerken, aynı maçta 3 savunma futbolcusunun sakatlanması nedeniyle buruk sevinç yaşadı.

Kocaelispor maçında 3 futbolcunun sakatlanmasını şanssızlık olarak değerlendiren Yeni Diyarbakırspor teknik direktörü Namık Altunsoy, "Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğumuz gollerle, maçı ilk yarıda bitirdik. İç saha deplasman ayrımı yapmadan her maça 3 puan için çıkan bir takımız. Oyun anlayışımız her yerde aynıdır. Kocaelispor maçını kayıpsız geçmek istiyorduk. Kalite ve güç farkımızı ortaya koyduk. Bizi üzen ise sakat futbolcular oldu. Emrah'ın burnu kırıldı. İlk yarıda kalan 8 maçta maske ile oynatıp devre arasında ameliyat olmasını planlıyoruz. Dili boğazına kaçan Gökhan Payal ölümden döndü. Doğancan da ciddi sakatlık geçirdi ve bileği şişti. 3 savunma oyuncumuz da sakatlanmış oldu. Hafta içinde durumları belli olacak" dedi.

"10 BİNDEN FAZLA TARAFTAR BEKLİYORUZ"

Pazar günü Belediye Vanspor'la yapacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacaklarının hatırlatan Altunsoy, "maça 10 binden fazla taraftar desteği bekliyoruz. Başkanımızın maçtan önce ve maçtan sonra soyunma odasına inerek yaptığı konuşmalar futbolcular üzerinde olumlu etki bıraktı. Bu takım, Diyarbakırspor'un misyonunu devam ettiriyor. Taraftarımız her yerde maça geliyor. Büyük motivasyon kaynağı oluyorlar. Önümüzdeki 4 maçın 3'ü Diyarbakır'da olacak. 5'te 5 yaparak lider olmak istiyoruz. Liderliğe yükselirsek bir daha bırakmayız" diye konuştu.

VAN MAÇININ BİLETLERİ 1 VE 3 LİRA

Yönetim, Belediye Vanspor maçının bilet fiyatlarını 1 ve 3 lira olarak belirledi. 7'den 70'e herkesi Pazar günü Atatürk Stadı'na davet eden Yeni Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, "Sezonun ilk haftalarında kötü sonuçlar alan takmımız yükselişe geçti. Bu durum camiamızı mutlu ediyor. Büyüğünden gencine kadar herkes Diyarbakırspor bayraklarını alarak tribünlere gelsin. Bizim için iç sahadaki tüm maçlar dolu tribünler önünde geçmelidir. Takımımız beklediği çıkışı yakaladı. Bundan sonra devam edecek. Hedefimiz her maçı final havasında görüp kazanmak ve 2. Lig'e çıkmaktır" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement