Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Polat: "Derince Belediyespor ile oynadığımız maçta penaltımız verilmedi ve nizami golümüz iptal edildi.

22.01.2014 15:20

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat,  "Derince Belediyespor ile oynadığımız maçta penaltımız verilmedi ve nizami golümüz iptal edildi. TFF'ye ve MHK'ya şikayette bulunacağız" açıklamasında bulundu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, hakemlerin maçları yönetirken kuralları uygulamaları gerektiğini vurgulayan Polat, "Maalesef ligin ilk yarısında şimdiye kadar oynadığımız birçok maçta hakem hataları nedeniyle haksızlığa maruz kaldık. Hak ettiğimizi düşündüğümüz puan veya puanları kaybettik" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz hafta oynadıkları Derince Belediyespor maçında penaltılarının verilmediğini ve nizami bir gollerinin iptal edildiğini savunan Polat, bununla ilgili olarak TFF ve MHK'ya şikayette bulunacaklarını belirtti.

Maçın görüntülerini TFF ve MHK'ya göndereceklerini aktaran Polat, şunları kaydetti:

"Bir oyuncumuza ceza sahası içerisinde rakip oyuncu arkadan faul yapılıyor. Oyuncumuzu yere indiriyor. Buna hakem 'devam' diyor. Ayrıca 90. dakikada serbest vuruştan kazandığımız bir pozisyonda, topa müdahale etmeye çalışan rakip kaleci ve oyuncuların oluşturduğu karambolde, onlarla hiç alakası olmayan oyuncumuz Sefa Yıldırım kafayla gol atıyor. Hakem oyunu durdurup Uğur Aydın'a sarı kart veriyor. Biz bunu anlayamıyoruz ve itiraz ediyoruz." - Sivas

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement