Kaderi bir tek maça bağlı! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kararı - Son Dakika
Spor

Kaderi bir tek maça bağlı! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kararı

Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik direktörlüğe emaneten geçen Burak Yılmaz, Beşiktaş yönetiminden tam not aldı. Yılmaz'ın Galatasaray derbisini kazanması durumunda, aralıkta yapılacak kongreye kadar teknik direktörlük koltuğunu garantileyeceği ifade edildi.

10.10.2023 10:18  Güncelleme: 10:28

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından takımın başına geçen ve İstanbulspor galibiyetiyle adından söz ettiren Burak Yılmaz, Aralık ayına kadar takımı çalıştırabilir.

DERBİYİ KAZANIRSA TAKIMI ÇALIŞTIRACAK

Seçim kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi, kısa süreç için hoca getirmek istemiyor. Galatasaray derbisinin kazanılması halinde kongreye kadar takımı Burak Yılmaz çalıştıracak.

Takımın başına mı geçiyor! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kararı

ÇEBİ, HOCA GETİRMEK İSTEMİYOR

Genç hocanın maç sonrasında yaptığı açıklamalar da taraftardan karşılık gördü. Lugano hezimetinden sonra seçim kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi, aralık ayında yapılması planlanan kongreye kadar hoca getirmek istemiyor.

TAM NOT ALDI

Yılmaz, İstanbulspor maçının ardından, "Maçtan önceki gece uyuyamadım. Şenol hocanın odasına, koltuğuna geçince çok tuhaf hissettim. Kal derlerse kalırım git derlerse giderim. Beşiktaş taraftarının da başımın üstünde yeri var. Başkanımız nasıl uygun görürse. Biz derbiye kadar takımı hazırlayacağız. Başkanımız gelir teşekkür ederiz der, ben de gönül koymam. Her tercihe saygım var" demişti.

Kaderi bir tek maça bağlı! Beşiktaş\'ta Burak Yılmaz kararı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Kaderi bir tek maça bağlı! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement