"Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin" - Son Dakika
Spor

"Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin"

"Talisca\'yı Alın, Dzeko\'yu Verin"

Roma'nın istediği Talisca için Benfica'nın 35-40 milyon eurodan kapıyı açtığı öğrenildi. Satın alma opsiyonu elinde bulunan siyah-beyazlı yönetim Brezilyalı yıldızın bonservisini alıp Roma'ya satarak Boşnak forveti kiralık olarak istedi.

16.05.2018 07:35

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner, Roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Roma'nın Talisca'ya ilgilisi olduğu ve Brezilyalı yıldız için Benfica'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak Portekizli kulübü, genç sambacı için 35-40 milyon euro arasında bir fiyat talep etti. Dzeko için Roma ile görüşen Güner de İtalyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu.
Monchi onay verdi
Siyah-beyazlılar 21 milyon euroluk satış opsiyonuna sahip olmalarından dolayı Roma'ya "Eğer bize Dzeko'yu 1 yıllık kiralık olarak verirseniz Talisca'nın bonservisini alarak size 25 milyon euro karşılığında satabiliriz" önerisini yaptı. Sportif direktör Monchi, siyah-beyazlı idarecilere en kısa zamanda dönüş yapacağını belirtti. Dzeko'nun kiralanması yönünde teknik direktör di Francesco'nun kararına göre hareket edilecek. (AMK)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement