Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşme uzattı - Son Dakika
Spor

Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşme uzattı

Devre arasında Antalyaspor'a transfer olan ve sözleşmesi sona eren Tarık Çamdal, kulübüyle sözleşme yeniliyor.

29.05.2019 13:50

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşme yapan kırmızı beyazlılar, devre arasında transfer ettiği Tarık Çamdal ile sözleşme uzattı. Ocak ayında kırmızı beyazlı takıma 6 aylığına transfer olan Tarık Çamdal'ın, uzun süren sakatlık dönemi sonrası ligin son haftalarında Antalyaspor formasıyla 2 maçta 108 dakika sahada kaldı. Antalyaspor yönetimi Tarık Çamdal ile görüşmeleri sonrasında sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdi.

Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşme uzattı

TARIK ÇAMDAL İLE 1 YILLIK ANLAŞMA

Spor Toto Süper Lig'de son hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye yenilerek Avrupa şansını kaybeden Antalyaspor, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Brezilyalı savunma oyuncusu Diego ile sözleşme uzatan kırmızı-beyazlılar performansı yükselmeye başlayan Tarık Çamdal ile de 1 yıllık anlaşma sağladı.

Devre arasında Antalyaspor'a yarım sezonluk transfer olan 28 yaşındaki deneyimli defans oyuncusu Tarık Çamdal, formsuzluk ve sakatlık sürecinin ardından forma şansı bulamadı. Tarık Çamdal, ligin son haftalarındaki E. Y. Malatyaspor karşılaşmasında 18 dakika, Fenerbahçe maçında ise 90 dakika sahada kaldı. Performansı yükselen Tarık Çamdal ile Antalyaspor yönetimi 1 yıllık daha sözleşme uzattı.

Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşme uzattı

Son Dakika Spor Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşme uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mzn: Hiçde kotu degil ayrica gs.lı bazi yöneticiler komisyon bolusecegiz diye eskisehirden transfer ettiler yazik degilmi cocuga 4 0 Yanıtla
  • 12345: KAFAYI YEMİŞSİNİZ. 2 2 Yanıtla
  • Sporla alakalı: Bu Tarık denen zibidiyi bu saatten sonra almaya kalkan yönetim ve takımın zekasından şüphe duyarım, bundan iyi topcular var üçüncü lig ve bal liginde 2 0 Yanıtla
  • Antalya'lı: Antalyaspor bu kafa ile küme düşer. 1 0 Yanıtla

Advertisement