Tavşanlı Linyitspor'a Bir Darbe de Samsunspor'dan: 1-0 - Son Dakika
Spor

Tavşanlı Linyitspor'a Bir Darbe de Samsunspor'dan: 1-0

Tavşanlı Linyitspor\'a Bir Darbe de Samsunspor\'dan: 1-0

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanan Samsunspor, ligin alt sıralarında yer alan Tavşanlı Linyitspor'u da mağlup etti.

19.01.2014 18:44

PTT 1. Lig'de oynadığı son dört maçın 3'ünü galip bitiren Samsunspor, üç maçtır kaybeden ve artık ligin dibine doğru gerileyen TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk etti.

Seyircisi önünde oynayan Samsunspor, karşılaşmanın ilk yarısında daha baskılı olan taraftı. İlk 30 dakikalık süreçte Samsunspor, Tavşanlı Linyitspor kalecisi Metin'i geçmeyi başaramadı. 41. dakikada Cafercan Aksu, direkt kırmızı kartla oyundan atılarak konuk ekibi 10 kişi bıraktı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Taha Yalçıner, Samsunspor'u 1-0 öne geçirdi ve bu gol aynı zamanda devrenin de sonucunu belirledi.

İkinci yarıda hem skor, hem de sayıca üstünlüğünü kullanan Samsunspor, oyunun kontrolünü hiç kaybetmedi. Sahasına kapanan Linyitspor da savunmada açık vermemeye çalıştı. 64. dakikada Adilovic'in şutunda yine Metin başarılıydı. Son dakikalara doğru gelişen bir diğer Samsunspor atağında Taha'nın şutundan da sonuç çıkmadı ve karşılaşma Samsunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu skorla Samsunspor puanını 34'e çıkartırken, TKİ Tavşanlı Linyitspor 12 puanda kaldı.

ADANASPOR 1-2 KARŞIYAKA

PTT. 1 Lig'de aynı saatte başlayan diğer mücadelede ise Adanaspor, Karşıyaka'yı ağırladı. İzmir temsilcisi, son dakikalarda bulduğu golle Adanaspor deplasmanında 2-1 galip gelmeyi başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tavşanlı Linyitspor'a Bir Darbe de Samsunspor'dan: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement