Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika
Spor

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Belaruslu tenisçi Azarenka: "Bir süredir oynamadığım için maça biraz tutuk başladım" İtalyan oyuncu Errani: "Daha iyi oynayabilirdim belki ama Azarenka daha istekliydi"

22.10.2013 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'ndaki ilk maçında İtalyan Sara Errani'yi 2-0 yenen Belaruslu Victoria Azarenka, karşılaşmaya istediği gibi başlayamadığını söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Belaruslu raket, bir süredir oynamadığı için mücadeleye biraz tutuk başladığını belirterek, "Üst düzey bir oyuncuya karşı böyle başlamak tabii ki işleri zorlaştırıyor. Bu nedenle oyuna adapte olmaya çalıştım. Ancak bence önemli olan, ne olursa olsun ilk seti almaktı" dedi.

Karşılaşmada son vuruşlarda zorlandığını anlatan Azarenka, "Ancak büyük yanlışlar yaptığımı düşünmüyorum. Burada en iyilerle oynuyorsunuz. Sara, özellikle son iki senedir oyununu geliştirdi ve toprak kortta daha istikrarlı sonuçlar alıyor. Oyunda oldukça zorlayıcı toplar kullanıyor" diye konuştu.

- Errani: "Daha iyi oynayabilirdim"

İtalyan Sara Errani, maçta Azarenka'nın daha istekli oynadığını ifade etti.

İlk setin sonunda servis atarken baldırında ağrı hissetiğini belirten Errani, şunları kaydetti:

"O noktadan sonra biraz endişelendim çünkü ağrı hissediyordum. Fizyoterapistimi çağırdım. Tedavi sonrası kramp geçirdim. Oyundan sonra nasıl olduğunu anlamadım ama fiziksel tedavim yapıldığında iyi olacağını umuyordum. Maçta ilk sette ben 5-2 öne geçtikten sonra Azeranka daha iyi ve agresif oynamaya başladı. İlk sette skor 5-4 iken şansım vardı. Daha iyi oynayabilirdim belki ama Azarenka daha istekliydi."

İtalyan oyuncu, yarın Li Na ile yapacağı maça konsantre olmaya çalıştığını kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement