Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika
Spor

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Sırp tenisçi Jankovic: "İlk maçta Azarenka ile oynamak kolay olmadı ancak kazandığım için mutluyum" Belaruslu tenisçi Azarenka: "Bugün yapamadığım çok şey oldu"

24.10.2013 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ikinci gün ikinci maçında, beyaz grupta dünya 2 numarası Belaruslu Victoria Azarenka'yı 2-0 yenen Sırp tenisçi Jelena Jankovic, ilk maçını kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Jankovic, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısındaki açıklamasında, Azarenka'nın büyük bir şampiyon olduğunu vurgulayarak, "Çok zorlu bir maç olacağını biliyordum. En son Cincinnati'de karşılaştığımızda 3 sette yenilmiştim. İki maç arasındaki en büyük fark, bu gece servislerimin daha iyi olmasıydı. İlk maçta Azarenka ile oynamak kolay olmadı ancak kazandığım için mutluyum" diye konuştu.

Bu turnuvada maç kazanmak için en iyisini yapmak zorunda olduklarını belirten Sırp tenisçi, şunları kaydetti:

"Buraya, kortta elimden gelenin en iyisini ortaya koymak için geldim. Kimseye ispatlamam gereken bir şey yok. Yaptığım işten dolayı sadece keyif alıyorum. Her sene oyun değişiyor ve ben oyunuma yeni şeyler eklemeye çalışıyorum. Dünyanın bir numarasıyken bile servislerim yeterince güçlü değildi ancak şimdi daha iyiyim. Bence bu büyük bir gelişme. Daha da iyi olmak istiyorum ve açıkçası daha da iyi oluyorum."

Victoria Azarenka ise mağlubiyeti tek bir nedene bağlamanın doğru olmayacağını ifade ederek, "Bugün yapamadığım çok şey oldu. Jankovic de iyi oynadı. Son iki senedir en istikrarlı oyuncu olduğumu düşünüyorum ancak bazen bu tür yenilgiler olabiliyor. Bir maçım daha kaldı ve sonrasına bakacağız" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement