Tebrikler Seedorf ve Milan'a - Son Dakika
Spor

Tebrikler Seedorf ve Milan'a

Tebrikler Seedorf ve Milan\'a

Serie A'da Milan'ı deplasmanda 2-0 yenen Juventus'un Teknik Direktörü Antonio Conte, Milan'ın başındaki meslektaşına övgüler yağdırdı.

03.03.2014 11:21

Roma'nın puan kaybettiği haftada Milan'la çok önemli bir maça çıkan Juventus maçı kazandı ama Antonio Conte rakibinden bir hayli etkilendi.

Seri sona erdi

Maçtan sonra Sky Sport Italia mikrofonlarına konuşan Antonio Conte, "Bugün adeta yarım bir tankla karşılaştık. Milan her departmanıyla mükemmel bir futbol oynadı. Çok coşkuluydular, tempoyu özellikle ilk yarıda sürekli forse ettiler ve birçok gol fırsatı yakaladılar" dedi.

Bu yönden fazlasıyla şanslı olduklarını söyleyen İtalyan teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz de hücumda oldukça efektiftik ve fazlasıyla kombine ataklar gerçekleştirdik. İkinci yarıda taktik yönden daha iyi bir performans sergiledik. Baskı altında fazla sıkıntı yaşamadık. Kontrolü elimizde tuttuk ve hatta daha fazla gol de bulabilirdik."

Clarence Seedorf'un gösterdiği performansı da öven Antonio Conte, "Tebrikler Seedorf'a ve Milan'a gitmeli. Unutmayın ki ben Juventus'a geldiğimden beri San Siro'da hep çok zorlanıyoruz. Burada daha önce hiç kazanamamıştık. Bu nedenle çok önemli bir işe imza attık" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Tebrikler Seedorf ve Milan'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement