Tehdit Edildi Mi, Tartaklandı Mı? - Son Dakika
Spor

Tehdit Edildi Mi, Tartaklandı Mı?

Tehdit Edildi Mi, Tartaklandı Mı?

Şanlıurfaspor forması giyen İsmail Haktan Odabaşı'nın yöneticiler tarafından tehdit edildiği ve tartaklandığı haberleri doğrumu?

25.12.2013 17:31  Güncelleme: 10:27

Bursaspor altyapısından yetiştikten sonra yeşil beyazlılarda fazla süre alamadığı için takımdan ayrılan ve geçen sezon PTT 1. Lig'de Denizlispor formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Haktan Odabaşı bu sezon başında ise Süper Lig'den de teklifler olmasına rağmen şampiyonluk hedefiyle sezona giren Şanlıurfaspor'a transfer olmuştu.

Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay İsmail Haktan Odabaşı ile Şanlıurfaspor arasındaki ipleri kopardı. Teknik direktör Reha Kapsal'ın raporu ve yönetim kurulunun onayıyla kadro dışı bırakılan İsmail Haktan'ın bu karardan dolayı bazı yöneticiler ve kulüp profesyonelleriyle tartıştığı ve bu tartışmanın tartaklamaya kadar gittiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız 22 yaşındaki oyuncu yaşananları ve gelinen son noktayı tüm içtenliğiyle Totemspor'a anlattı.

Sezon başında Süper Lig'den ciddi teklifler olmasına rağmen milli takımdan öğrencisi olduğu Raşit Çetiner'in başında bulunduğu ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren Şanlıurfaspor'u tercih ettiğini belirten İsmail Haktan, "Performansım ortada. Bu sezon ligde 17 maçın 16'sında oynadım ve 4 gol attım, 3 de asist yaptım.Ümit milli takıma çağrıldım. Takım olarak Süper Lig hedefinden kopmasak da beklentilerin biraz uzağında kaldık. Raşit Çetiner'in istaifasının ardından göreve gelen Ömer Can Göksu ile de yolların ayrılması sonrası takımın başına Reha Kapsal getirildi. 2 hafta önce Adanaspor'u deplasmanda yendiğimiz maçta milli takım izleme komitesinden Turan Sofuoğlu benim de aralarında olduğum bazı oyuncuları izlemek için stattaydı. Ancak iyi bir performans sergilediğim o maçın ardından geçen hafta iç sahada oynadığımız maçta Reha hoca beni yedekte oturttu. Antrenman maçında da A takım yeleğimi çıkarıp beni yedek takımla oynattı. Cezası nedeniyle son maçlarda oynamayan Sercan'ı oynatmak için formum iyiken beni A takımdan kesti. Ben de kendisine tepki göterdim ve ardından Reha hocanın raporu ve yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kaldım. Bana A2 takımla antrenmanlara çıkmamı söylediler." diye konuştu.

"Üzerime yürüdüler ve tehdit ettiler"

A2 takımla antrenmanlara çıkmayı kabul etmediğini ve takımdan ayrılmak istediğini Şanlıurfasporlu yöneticilere ifade ettiğinde tesislerde gerginlik yaşandığını doğrulayan İsmail Haktan,"Benim üzerime yürüdüler. Araya takım arkadaşlarım girdi. İddia edildiği gibi tartaklanmadım ancak tehdit edildim. Tesislerden ayrılıp ailemin yanına gitmek için Gaziantep Havaalanı'na gittim. Kenti terkedemeyeceğimi söyleyip beni havaalanından zorla aldırtacaklarını söylediler." ifadelerini kullandı.

"TFF'ye başvurdum"

Şanlıurfasporlu yöneticilere ara transferde takımdan ayrılacağını söylediğinde kendisine "500 bin TL getir, git" dendiğini belirten genç oyuncu, takımdan 168 bin TL olan alacağı bulunduğunu ve bu alacağını yöneticilere hatırlattığını ifade ederek, "O zaman da bana 'alacağından vazgeç, 250 bin TL getir' dediler." diye konuştu.

Alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğunu ifade eden İsmail Haktan Odabaşı federasyonun kararı doğrultusunda hareket edeceğini ve boşta kalması durumunda Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti.

Totemspor Özel Haber/ Egemen Çimen

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Tehdit Edildi Mi, Tartaklandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement