Tki Tavşanlı Linyitspor- Kahramanmaraşspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor- Kahramanmaraşspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor- Kahramanmaraşspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 30. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı.

16.03.2014 19:08

PTT 1. Lig'in 30. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktör yardımcısı Besim Koçal, hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadıklarını dile getirdi.

Koçal, bu tip maçlara futbolcuların konsantre olmasının zor olduğunu belirterek, "Hele geçen hafta deplasmanda iyi bir Manisapor galibiyetinden sonra, iddiası olmayan Kahramanmaraşspor karşısında istenilen oyunu oynayamadık. Golü bulduk ama golden sonra pozisyonları değerlendiremedik. 1-0 her zaman takım üzerinde baskı yaratıyor ve bir de verilen penaltı. O da tartışılır, puan kaybına neden oldu. Kaybedilmiş hiçbir şey yoktur. Tavşanlı, yoluna devam ediyor. Önümüzde 7 maç var, bu 7 maçın 6'sı özellikle kritik maçlar, 6 puanlık maçlar. Bunları da kazanıp inşallah ligi düşme hattının üzerinde bitireceğiz" dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit de, "Kazanmak için bütün takımın gücünü, kapasitesini ortaya koyan bir takım hüviyetindeydik. Bugün de iyi bir mücadele ettik. Buradan 3 puan alabilme arzusundaydık ancak maçın başında bize göre ofsayt olan bir pozisyonda yediğimiz bir golle geriye düştük. Sanıyorum özellikle yan hakem, pozisyonu ciddi bir şekilde atladı. Daha sonra maçta beraberliği, hatta galibiyete taşıyacak pozisyonlar bulmamıza rağmen onları gole çeviremedik. Maçın sonralarına doğru bulduğumuz bir penaltı golüyle beraberliği sağladık. Buradan bir puan almış olduk. Oyuncularımı vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Rakibimiz de diri bir mücadele ortaya koydu. Onlarda kazanmak arzusundaydılar. Onun için de büyük bir efor sarf ettiler. Ancak onlar da muvaffak olamadı. Kendilerine bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor- Kahramanmaraşspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement