Tki Tavşanlı Linyitspor - Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor - Karşıyaka Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor - Karşıyaka Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 28. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde Karşıyaka'yı 2-1 mağlup etti.

02.03.2014 16:54

PTT 1. Lig'in 28. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde Karşıyaka'yı 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Besim Koçal, kaybedilen puanlarının artık durumu daha da zorlaştırdığını belirterek, "Karşıyaka maçı bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Artık bizim içeride puan kaybetmememiz gerekiyor. Maçın ilk yarısına iyi başlayamadık, hatta rakip eksik kaldıktan sonra bile avantaj görünmesine rağmen üstünlüğü yakalayamadık. Ancak her şeye rağmen arkadaşlarım oyunu bırakmadılar ve 1-0 mağlup olduğumuz karşılaşmada kazanan taraf olduk" dedi.

Dışarıdan puan alamadıkları yönündeki eleştirileri de cevaplayan Koçal, "Biz takımın başına geçtiğimizden itibaren 9 maçı değerlendirirsek, ilk 4 hafta hazırlık maçı gibi geçti. Ama 9 maçta kazanılan 12 puan var. 12 puan 4 çeyrekten bir çeyreğe düşürülürse 48 puan yapar. Bu puan da ligdeki üst sıraları zorlayacak bir puan. Biz artık ilk yarı kaybedilen puanları bundan sonra dışarıda alarak kapatmak zorundayız. Biz de bu nedenle içerideki mücadele gücümüzü dışarıya yansıtarak, puan ve puanlarla dönüp bu ligde kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Oyuncu arkadaşlarım takım kaptanının oyundan atılmasına rağmen ve oyun düzeninin bozulmasına rağmen güzel bir oyun sergilediler. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ama ben inanıyorum ki futbolcu kardeşlerim bu mağlubiyeti önümüzdeki hafta Fethiyespor karşısında telafi edecektir" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor - Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement