Tki Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında Manisaspor karşılaşmasında berabere kaldıkları halde ilk defa bir maça bu kadar çok üzüldüğünü söyledi.90+5'te...

26.10.2013 18:08

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında Manisaspor karşılaşmasında berabere kaldıkları halde ilk defa bir maça bu kadar çok üzüldüğünü söyledi.

90+5'te attıkları gol ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'la berabere kalan Manisaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş, karşılaşmanın hakemini tebrik ettiğini vurguladı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının zor bir maç olduğunu kaydeden Özdeş, "Alınan beraberliğe çok fazla sevinemiyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. 2-0 geriye düştük, 2 pozisyonumuz vardı. Gol ararken ikinci golü kalemizde bulduk. Bizim için maçın ikinci yarısı çok önemliydi. İlk yarıda içeride oyuncularımla bir şey paylaştım. Çünkü benim takımım genç bir takım. Gelecek beklentisi olan bir takım. Hem oyuncularımın hem takımımın böyle bir misyonu var. Onlarla 2-0 geriye düştükten sonra maçı çevirmenin daha anlamlı ve vazgeçilmez olduğunu paylaştım. Bunda da etkili olduk. Oyuna başlar başlamaz ilk 10 dakikada 2 tane gol bulduk. Durumu 2-2 beraberliğe getirdik. Çok gereksiz bir penaltıya sebebiyet verdik. Penaltı 10 dakika gardımızı düşürdü. Daha sonra rakip takımın kontratak çabası bizim de beraberlik golü arayışımız oldu. Bunu son dakikaya kadar kovalamak galibiyetten de önemliydi. Hakemi kutlamak istiyorum. Rakibimiz içeride hiç maç kazanamadı. 90+5te gol yemek onları sinirlendirdi. 3-3 berabere kaldık, 3 puan aldık. Sonuna kadar vazgeçmedik. İki kez geriye düşüp bu maçtan puan almak bugünün en karlı kısmı oldu" diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise karşılaşmanın berabere bitmesine rağmen ilk defa bir maça bu kadar çok üzüldüğünü kaydetti.

Takımın sahipsiz olduğunu, dolayısıyla ezildiklerini öne süren Tok, "Bizim için üzücü bir maç oldu. İki senedir buradayım ve ilk defa bir maça bu kadar çok üzüldüm. Hak ettiğimiz bir maçı son dakikada bir panikle berabere kalıyoruz. Her zaman söylüyorum. Bu takımdan bunları beklemek doğal. Çok genç bir takım her an paniğe kapılabiliyorlar. Bunları hep söylüyoruz ama biraz da sahipsiz olmak çok kötü bir şey. Birilerinin size sahip çıkması lazım. 5 dakikalık uzatmanın ne anlamı vardı onu da bilmiyorum. Biz öne geçtikten sonra hakem bütün tercihlerini rakip takıma kullandı. Mesela Cafercan topu almaya çalışırken rakibi taban kaldırıyor, hakem faulü Cafercan'a veriyor. Yani bu tip şeyler olduğu zaman üzülüyorsunuz. Kamuoyunuz yok, ufak bir ilçe takımısınız. Çok büyük bir taraftar kitlemiz peşimizde yok. Bunlar tabi bizi ezmek için çok büyük etkenler" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement