Tokatspor, Hatayspor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Tokatspor, Hatayspor Maçına Hazır

Tokatspor, Hatayspor Maçına Hazır

Teknik Direktör Şahan: "Hatayspor'u sahamızda yenmek için en iyi şekilde mücadele edeceğiz"

01.02.2014 16:25

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, sahalarında Hatayspor ile yapacakları maçı kazanmak için en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde oynadıkları karşılaşmalardaki performanslarından memnun olduklarını ifade etti.

Oynadıkları her müsabakada çok iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Şahan, Hatayspor maçından en iyi sonucu almayı ümit ettiklerini dile getirdi.

Yarın Hatayspor ile yapacakları maça en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Şahan, "Hatayspor, ligin en iyi takımlarından biri ama biz de iyi bir takımız. Sorumluluk sahibi, başarılı futbolcularımız var. Rakibimizin ligde açık arayla lider olması gözümüzü korkutmuyor. Hatayspor'u sahamızda yenmek için en iyi şekilde mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

Takımda sakat oyuncular bulunduğunu belirten Şahan, "Kaptanımız Yaşar Kabakçı, Recep Yaşar ve Furkan Özyurt'un sakatlıkları devam ediyor. Maça çıkamayabilirler. Takımıma güveniyorum. Eksik olsak bile futbolcularımız sahada en iyi performansı gösterecekler" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor, Hatayspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement