Tokatspor'un Kupada Penaltıdan Yüzü Gülmüyor - Son Dakika
Spor

Tokatspor'un Kupada Penaltıdan Yüzü Gülmüyor

Tokatspor\'un Kupada Penaltıdan Yüzü Gülmüyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor, oynadığı iki karşılaşmada kalesinde penaltıdan 2 gol gördü.

20.01.2014 16:31

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor, oynadığı iki karşılaşmada kalesinde penaltıdan 2 gol gördü. Tokatspor'un rakipleri 2 maçta 3 penaltı kullanırken, 3 vuruşun 2'si Tokatspor ağları ile buluştu.

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, kupada yaşadıkları penaltı pozisyonlarının konuşulması gereken bir olay olduğunu söyledi. Bu anlamda daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Şahan, "Futbol 90 dakika değil, hakemin düdüğü ile başlayıp düdüğü ile biten bir müsabakadır. Onun için her dakikasına yüksek konsantrasyonla dikkatle çıkmak gerekiyor" dedi.

"TOKATSPOR'UN TRANSFERE İHTİYACI VAR"

Şahan, Tokatspor'un transfer yapmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Şu anda oyuncu ihtiyacının olduğu bir dönemde biz Tokatspor'u kesinlikle korumak zorundayız. Eğer biz Tokatspor'u korumazsak şu anda yapmamız gereken harcamaların dışına yönelirsek, Tokatspor'un geleceğini tehlikeye atmak gibi bir şeyle karşı karşıyayız. Şu anda oyuncu almak istiyoruz. Çok maç oynayacağımızdan, alternatifli bir kadro yönünde eksiğimiz var. Bütçemizin elverdiği veya alacağımız oyuncuların takımımıza katkı sağlayacağına inandığımızda, kesinlikle o oyuncu kadromuzda olacak. Çok az oyuncu olduğu için transfer zorluğu var. Bu çok az oyuncuya bütün kulüpler talip. Onun için oyuncuların istedikleri rakamları veremediğimizde bazı oyuncular başka takımları tercih edebiliyor. Yani şu anda hem bu maç trafiğinden kazançlı çıkmayı, hem de eksikliklerimizi gidermek için transferi aynı anda yürütüyoruz. Buna kesinlikle ihtiyacımız var. Çünkü Tokat'ı temsil etmek çok kolay değil. Bizim temsil ettiğimiz takımın iyi yönleri mutlaka Tokat'a yansımalı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TOKATSPOR, 3 PENALTIDAN 2 GOL YEDİ

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'na kadar gol yemeden gelen Tokatspor, deplasmanda TT Arena'da oynadığı Galatasaray maçında 69. dakikada penaltıdan Selçuk'un vuruşuyla ilk golünü yedi. 87. dakikada Selçuk kullandığı ikinci penaltıyı auta gönderirken, 90+2 de Amrabat'ın golü ile Galatasaray maçtan 2-0 galip ayrıldı. Tokatspor, kendi evinde karşılaştığı Elazığspor karşılaşmasında durum 1-1 iken, 58. dakikada Serdar Gürler'in penaltı golü ile 2-1 mağlup duruma düştü. 61. dakikada Recep'in golü ile 2-2 beraberliği yakalayan Tokatspor, mücadeleyi berabere tamamlayarak gruplardaki ilk puanını aldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'un Kupada Penaltıdan Yüzü Gülmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement