Bir de Premier Lig'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı - Son Dakika
Spor

Bir de Premier Lig'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı

Bir de Premier Lig\'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı

Premier Lig'in 19. haftasında Bournemouth ile Fulham arasında oynanan maçta, konuk takım kalecisi Bernd Leno'nun top toplayıcı çocuğu itmesi büyük tepki çekti. 31 yaşındaki kaleci, maçtan sonra çocuğun yanına giderek özür diledi. Ancak taraftarlar, Leno'nun bu hareketini ve hakemin ona ikinci sarı kartı vermeyişini sert eleştirdi.

27.12.2023 10:26  Güncelleme: 10:37

Premier Lig'in 19'uncu haftasında Bournemouth ile Fulham karşı karşıya geldi. Mücadeleye konuk takım kalecisi Bernd Leno'nun yaptığı hareket damga vurdu.

TOP TOPLAYAN ÇOCUĞU İTTİ

Kariyerinde daha önce Arsenal gibi takımların da formasını giyen 31 yaşındaki eldiven, 2-0 geride oldukları anda top toplayıcı çocuğu itti. Sarı kartı olan kaleciye kart çıkması ve oyundan atılması beklensede hakem takdirini bu yönde kullanmadı.

ÖZÜR DİLEDİ

Maçtan sonra Leno, güvenlik görevlileri eşliğinde çocuğun yanına giderek özür diledi. Taraftarlar, Leno'nun top toplayan çocuğu itmesini rezillik olarak değerlendirip kendisine ikinic sarı kartı vermeyen hakeme de tepki gösterdi.

Son Dakika Spor Bir de Premier Lig'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Umut Karaca: Top toplayıcı çocuk o haliyle 31 yaşındaki adama topu vermeyi ayağına getirtirse ağzına vursa yeri bence önce büyüğe saygı görüntüyü izleyince anlıyor insan 17 18 Yanıtla

Advertisement