Torku Konyaspor - Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor - Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor - Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, hem moral hem de ileriki maçlar için bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

05.10.2013 22:03

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, hem moral hem de ileriki maçlar için bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi. Daha önce maçlarda yan toplanda sıkıntıları olduğunu ama bunu asgariye indirdiklerini belirten Tütüneker, "Sahada bugün daha disiplinli Konyaspor vardı. Bir iki pozisyonu yakalamamız lazımdı. Onu da Gekas yakaladı ve göle çevirdi" dedi.

Ligde şampiyonluğa oynamadıklarını vurgulayan Tütüneker, şunları söyledi:

"Biz bu ligde şampiyonluğa oynamıyoruz. İlk 10'a girersek şampiyon olmuş gibi sevineceğiz. Biraz daha sabırlı olunması gerekiyor. Çok kolay bir lig değil. Her hafta yüzde 100 konrsantre olmak kolay değil. Biz bunu sağlamaya çalışıyoruz."

POZİSYON VERMEDEN MAĞLUP OLDUK

Karşılaşmayı ilk ve ikinci yarı olmak üzere ikiye ayıran Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise ilk yarıda her iki takımında pozisyon bulduğunu ancak ikinci devrede etkili olan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Pozisyonları değerlendiren Çapa, "Rakibizimize pozisyon vermeden mağlup olduk. Bizim 2-3 net pozisyonumuz vardı. Maçla ilgili pozisyon ve istek olarak gösterdiğimiz performans iyiydi" dedi. Hakemlerin verdiği kararları eleştiren Çapa, şöyle konuştu:

"Verilen fauller ve verilen kartların belli bir standartı olması gerekiyor. Ne zaman sarı kart verilecek veya verilmeyecek, ne zaman oyun devam edip etmeyecek belli olmuyor. Değişik yorumlar yapılıyor. Bunun belli standartı olursa biz de ona göre takip etmiş oluruz. Örneğin Vleminckx'in 2 kartı var. Daha önceden bizim bildiğimiz forvet oyuncuları korunurdu. Ancak şimdi defans oyuncuları korunuyor."

3 haftadan sonra mağlup olmanın kendilerini üzdüğünü de belirten Çapa, milli takım arasını da iyi değerlendirmek ve aranın ardından sonraki 4 haftayı iyi sonuçlarla kapatıp hedeflerini ulaşmak istediklerini kaydetti.

GALİBİYETİ HAK ETTİK

Torku Konyasporlu Djalma, hafta boyunca çok çalıştıklarını ve galibiyet için odaklandıklarını belirterek zor bir maç olmasına rağmen galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Takım ardaşlarını kutlayan Erdal Kılıçarslan da, "Zor bir dönemden geçiyoruiz. Zaman zaman istediğimizi sahaya yansıttığımızda yapabileceğimizi de görüyuruz. Kendi sahamızda daha dirençli oynayabilirdik. Önemli olan galip gelmek ve bunu da başardık." diye konuştu.

BİRAZ DAHA MÜCADELE ETMELİYİZ

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Numan Çürüksu oyunun belli bölümlerinde iyi oynadıklarını, pozisyonlar yakaladıklarını fakat rakibin girdiği pozisyonu gole çevirince mağlup ve üzgün olduklarını söyledi. Kazanmak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Erhan Güven ise "Biraz daha isteyip, biraz daha mücadele etmemiz gerekiyor" dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor - Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement