"Ligin Önemli Takımlarından Biriyle Karşılaşacağız" - Son Dakika
Spor

"Ligin Önemli Takımlarından Biriyle Karşılaşacağız"

"Ligin Önemli Takımlarından Biriyle Karşılaşacağız"

Bursaspor'un defans oyuncusu Civelli: Çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin önemli takımlarından birisi ile karşılaşacağız.

12.12.2013 17:51  Güncelleme: 10:33

Bursaspor'un defans oyuncusu Renato Civelli, deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına ilişkin, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin önemli takımlarından birisi ile karşılaşacağız. Hedefimiz doğrultusunda ligin ilk yarısında kalan son 3 maçtaki 9 puana adayız" dedi.

Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulunan Civelli, ligin bitimine kalan son 3 maçtan galip gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçına da değinen Civelli, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin önemli takımlarından birisi ile karşılaşacağız. Hedefimiz doğrultusunda ligin ilk yarısında kalan son 3 maçtaki 9 puana adayız" diye konuştu.

Takımın durumu hakkında da bilgiler veren Civelli, sezon başında beklentilerinin çok farklı olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı düşünürken UEFA Avrupa Ligi'nden elendiklerini hatırlattı.

Civelli, futbol anlamında da istedikleri seviyeye ulaşamadıklarını ama hedefi belli olan bir yolda ilerlediklerini aktararak, "İstediklerimize ulaşmak istiyorsak çok daha üst düzeyde futbol oynamalıyız. Sezon başında kulübün hedefi ligi ilk 3 içinde bitirebilmekti. Yeterince puan kaybettik. Eğer hedefimize ulaşmak istiyorsak kalan 3 maçımızda da 9 puana adayız. Futbolumuzu olduğumuz yerden çok daha üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor" dedi.

Bursaspor'un maçlarda gol sıkıntısı yaşadığını belirten Civelli, şunları kaydetti:

"Gol, bütün takımın oyununun bir sonucudur. Takım iyi olmadığı zaman sonuca gitme konusunda da sıkıntılar yaşanır. Bu sorunun, takımın genel bir sorunu olduğunu düşünüyorum.  Ön tarafta oynayan oyuncuların performanslarıyla alakalı bir durum olarak görmüyorum. Sonuçta iyi oynadığınız zaman gol yemeniz de zorlaşır. Takım olarak forvette ve savunmada problemlerimiz var. Bunu aşmak için çok çalışıyoruz. Gol yollarında savunma oyuncuları olarak bizim de katkıda bulunmamız gerekiyor. Duran toplar ve yüksek toplar için bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı golle bugüne kadar çok fazla süsleyemedik ama antrenmanlarda bu sorunu çözmek için çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Ligin Önemli Takımlarından Biriyle Karşılaşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement