Trabzonspor Kukesi'yi Devirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kukesi'yi Devirdi

Trabzonspor Kukesi\'yi Devirdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Kukesi'yi 2-0 yenerek ikinci maç öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

22.08.2013 19:39  Güncelleme: 22:43

Sakatlıkları bulunan Bosingwa, Malouda ve Giray Kaçar ile kart cezalısı Colman'ın yokluğunda rakibi karşısına çıkan Trabzonspor, ilk 20 dakikalık bölümün ardından etkili bir oyun ortaya koydu. Rakip kale önünde etkili ataklar geliştiren ve kalesinde pozisyonlar vermeyen bordo-mavililer, Adrian'ın penaltıdan attığı golle de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı.

30. dakikada soldan ceza alanına girerek Pegini'den sıyrılan Olcan Adın'ın içeriye doğru çıkardığı topa savunmada Brahja elle müdahele edince karşılaşmanın Bulgar hakemi Todorov penaltı noktasını gösterdi. Adrian, kullandığı penaltı atışında topu kaleci Halili'nin üzerinden filelere göndederek Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

İkinci 45 dakikada da bordo-mavililerin oyun olarak üstünlüğü devam etti. 68'de Adrian ortaladı. Soner'in kafası kaleciden sekti. İyi yükselen Henrique bordo mavililerin 2.golünü kaydetti. Skor avantajıyla tempoyu düşüren Trabzonspor karşısında son 10 dakikada gol için yüklenen Kukesi, aradığı pozisyonları bulamayınca bordo-mavilier karşılaşmayı 2-0 kazanarak tur için büyük avantaj elde etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor Kukesi'yi Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement