Trabzonspor'da Teknik Kadro İstifa Edince Antrenman Yapılmadı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Teknik Kadro İstifa Edince Antrenman Yapılmadı

Trabzonspor\'da Teknik Kadro İstifa Edince Antrenman Yapılmadı

Şenol Güneş'in ardından 6 yardımcı antrenör, bu sabah istifalarını verince Trabzonspor'un bu sabah antrenmanı önce iptal edildi, daha sonra sahaya çıkan futbolcular, taraftarlarını selamlayıp içeri girdiler.

28.01.2013 13:13

Şenol Güneş'in ardından 6 yardımcı antrenör, bu sabah istifalarını verince Trabzonspor'un bu sabah antrenmanı önce iptal edildi, daha sonra sahaya çıkan futbolcular, taraftarlarını selamlayıp içeri girdiler.

BİRLİKTE GÖREVLERİNDEN AYRILDILAR

Şenol Güneş'in Sanica Boru Elazığspor mağlubiyetinin ardından görevi bırakmasından sonra yardımcısı olan Ünal Karaman'la öteki yardımcı antrenörler Alper Boğuşlu, Şeref Çiçek, Özcan Bizati, Mehmet Kulaksızoğlu ve Turgut Kural'da yönetime istifasını verdi.

"ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ" AÇIKLAMASI

Bordo mavili futbolcular, saat 11.30'daki antrenmana çıkmak için bu sabah tesislere gittiler. Basın mensupları da antrenman için 3 nolu antrenman sahasına alındı. Bir süre sonra sahaya gelen kulüp görevlileri, yardımcı antrenörlerin görevi bıraktığını belirterek antrenmanın iptal edildiğini söylediler.

"SAHAYA ÇIKIP ÇALIŞACAĞIZ"

Basın mensupları tesis dışına çıkmaya hazırlanırken kaptan Tolga Zengin'in başında olduğu bordo mavili futbolcular, antrenman kıyafetleriyle soyunma odasından çıkmaya başladı. Bu sırada futbolcular, (Antrenman iptal olmadı mı?) diye soran gazetecilere, (Ne alakası var. Biz sahaya çıkıp çalışacağız) cevabını vererek sahaya yöneldiler.

SAHADA TOPLANTI

Tüm takımın sahaya gelmesinin ardından malzemeciler de futbolculara egzersiz minderi dağıttı. Kaptan Tolga, saha ortasında oturan oyunculara hitaben bir konuşma yaptı. Bu toplantıdan 3 dakika görüntü alımalarına izin verilen basın mensupları daha sonra tesis dışına çıkarıldı. Bu sırada yaklaşık 100 kişilik taraftar topluluğu da tesislere gelerek antrenman sahasını gören tribüne yerleşti. Polis ekiplerinin de tesislerin içinde önlem aldığı görüldü.

ŞENOL GÜNEŞ'E TEZAHÜRAT

Taraftarlar, saha ortasındaki toplantının bitmesinin ardından futbolcuları el ele tribüne çağırdılar. Tolga ile birlikte tribüne giden futbolcular taraftarları selamladıktan sonra soyunma odasına gittiler. Tesislerden çıkan taraftarlar da idari binanın önünden geçerken Şenol Güneş lehine, "Sen bizim batmayan güneşimizsin" tezahüratı yaptı.

TARAFTARLAR TOLUNAY KAFKAS'A SESSİZ

Taraftarların tesislerden çıktığı sırada Futbol Federasyonu gelişim direktörü olan Tolunay Kafkas, Asbaşkan Nevzat Şakar'la görüşmek üzere tesislere girdi. Futbolculuk döneminde 4 yıl Trabzonspor, ardından 2 yıl da Galatasaray forması giyen Tolunay Kafkas, taraftarların arasından geçerek tesislere girdi. Bu sırada taraftarların Tolunay Kafkas'a tezahürat yapmadıkları dikkati çekti.

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Teknik Kadro İstifa Edince Antrenman Yapılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement