Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda Gümüş Madalya Kazanan Sporcular Samsun'a Döndü - Son Dakika
Spor

Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda Gümüş Madalya Kazanan Sporcular Samsun'a Döndü

Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası\'nda Gümüş Madalya Kazanan Sporcular Samsun\'a Döndü

İngiltere'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcular Tuba Bade Şahin ve Ada Kanat, Samsun'a döndü. Şampiyonada dünya ikincisi olan Şahin ve Kanat, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından karşılandı. Dereci, sporcuları tebrik ederek gurur duyduklarını belirtti.

21.11.2023 14:14

İNGİLTERE'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcular, Samsun'da çiçeklerle karşılandı.

İngiltere'nin Birmingham kentinde 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda milli sporcular Samsunlu Tuba Bade Şahin ve Çankırılı Ada Kanat, kadınlar senkronda 44 bin 30 puanla dünya ikincisi oldu. Ayrıca Samsunlu milli sporcu Tuba Bade Şahin, Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası'nda 50 bin 790 puanla ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Samsunlu diğer milli sporcu Havva Esin Ergün ise 15-16 yaş gençler kategorisinde mücadele etti.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

Başarılı sporcuları Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, şube müdürleri ve ilçe müdürleri karşıladı. Çiçeklerle karşılanan sporcuları tebrik eden İl Müdürü Dereci, "Trampolin Cimnastik tarihimizde ilk kez Gençler Dünya Şampiyonası Senkron Kadınlarda gümüş madalya kazanan Samsunlu milli sporcumuz Tuba Bade Şahin ve antrenörleri Rıfat Çağdaş Keskür ile Zeyno Ünal Keskür'ü tebrik ediyorum. Gurur duyduk" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda Gümüş Madalya Kazanan Sporcular Samsun'a Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement