Turgutluspor'da Hesap Zamanı - Son Dakika
Spor

Turgutluspor'da Hesap Zamanı

Turgutluspor\'da Hesap Zamanı

Giresun deplasmanından puanla dönen Turgutluspor, Sarıyer maçına 4 eksikle çıkacak.

05.03.2013 12:36  Güncelleme: 12:39

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, Giresun deplasmanından avantajlı bir skorla dönerken, kırmızı-siyahlılar bu karşılaşmada 4 futbolcusu fire verdi.

Giresunspor karşısında iyi bir oyun sergileyen ve zorlu deplasmandan 1 puanla dönen Turgutluspor, Sarıyerspor maçı öncesi 4 futbolcunun olmayışının üzüntüsünü yaşıyor. Giresunspor karşısında sarı kart gören Ömer Kaplan ve Hüseyin Engin cezalı durumu düşerken, orta sahanın oyuncuları Barış ve Koray ise sakatlandı. Barış ve Koray'ın durumunun doktor kontrollerinden sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

Kırmızı-siyahlı takım sarı kart sınırında bulunan Youssef, Raşit, Mert Narin ve İsmail Köse, Sarıyerspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde Tarsus İdman Yurdu maçında kadroda yer alamayacaklar. Sarı kart sınırında olan genç yıldız İsmail Köse'nin ise sakatlığının devam ettiği ve durumunun hafta içinde yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı ifade edildi.

Sarıyerspor maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu zorlu süreçte teknik heyeti düşündürürken, teknik ekibin alternatif isimler üzerinde durması bekleniyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgutluspor'da Hesap Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement