Türk Jordan rakip tanımıyor! Ömer Faruk, NBA'de Lakers'ın ardından Warriors'u da dağıttı - Son Dakika
Spor

Türk Jordan rakip tanımıyor! Ömer Faruk, NBA'de Lakers'ın ardından Warriors'u da dağıttı

NBA'de Miami Heat formasıyla Summer League'de ilk maçında Lakers'a karşı 29 sayı, 17 ribaunt yapan Ömer Faruk Yurtseven, Golden State Warriors maçında da coştu. Ömer Faruk, bu karşılaşmada 25 sayı, 8 ribaunt, 3 blok, 1 asist ve 1 top çalma ile maça damga vurdu.

05.08.2021 11:25  Güncelleme: 11:30

Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, ikinci maçında da fırtına gibi esti. Los Angeles Lakers'a karşı oynadığı ilk maçında sahaya damga vuran Ömer, Golden maçında da harikalar yarattı.

Türk Jordan durdurulamıyor! Ömer Faruk, NBA'de Lakers'ın ardından Warriors'u da paramparça etti

25 DAKİKA SÜRE ALDI

Ömer, takımının 94-87 kazandığı maça ilk 5'te başladı. Sahada 25 dakika 35 saniye boyunca kalan Yurtseven, 25 sayı, 8 ribaunt, 3 blok, 1 asist ve 1 top çalmayla mücadele etti.

DOUBLE-DOUBLE YAPTI

23 yaşındaki pivot oyuncusu, Lakers karşısında 27 sayı ve 19 ribaunt ile 'double-double' yapmıştı. Ömer Faruk, Fenerbahçe altyapısından yetişti.

Türk Jordan rakip tanımıyor! Ömer Faruk, NBA\'de Lakers\'ın ardından Warriors\'u da dağıttı

Son Dakika Spor Türk Jordan rakip tanımıyor! Ömer Faruk, NBA'de Lakers'ın ardından Warriors'u da dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ahmet Tok: Olum sacmalamayin. Summer league su demek. Bu maclarda oynayanlar yedeklerin arasina girmeye çalışan oyuncular. Yani takimin bunlari daha takima alacaklari bile mechul. Kendilerini gostermeye çalışıyorlar da , o takimi dagitti falan durumu yok. Kendinize gelin ??bosuna gaza gelmeyin. 57 12 Yanıtla
  • Garaj Tayfa: Ahmet tok. Bu haberi okuyan bir çok kisi summer lig in ne olduğunu en az senin kadar biliyor. Sonuçta summer lig in oyuncularının yada iyi oyuncularının gittikleri lig de belli değil mi? Normal NBA Ligi'nde oynayan oyuncular da winter lig den gelmedi... Çoğunluğu summer lig den gelen oyuncular değil mi... Neyi abartmayın... Bu az bile... Helal olsun Ömer Faruk... Jordan dan sonra türk Jordan yakışır NBA a ... Zamanı gelmişti.... 0 0 Yanıtla

Advertisement