Türk Telekom Arena Dev Derbiye Hazır - Son Dakika
Spor

Türk Telekom Arena Dev Derbiye Hazır

Türk Telekom Arena Dev Derbiye Hazır

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray’ın evinde konuk edeceği Beşiktaş maçına dakikalar kala sarı-kırmızılı taraftarlar stadı doldurmaya başladı.

22.02.2014 18:54

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın evinde konuk edeceği Beşiktaş maçına dakikalar kala sarı-kırmızılı taraftarlar stadı doldurmaya başladı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma için, sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu Ultraslan, derbi mücadelesi için görsel şölen hazırladı. Hem yurt içi hem de yurt dışında aktif olan Galatasaray taraftar gruplarını temsilen açılacak pankartlarla, Ultraslan grubu bir şov yapacak.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş maçına parçalı forma ile çıkacak. Ayrıca Galatasaray'da gelenek haline gelen, 'Galatasaray Efsaneleri Anıyor' adı altında Beşiktaş derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımda bir dönem forma giymiş futbolcu Erhan Önal maç öncesi plaketini alacak.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesi öncesi iki takım da sahada ısınma hareketlerine başladı. Ezeli rekabette ilk 11'ler belli olurken, Türk TT Arena'nın zemininin de kusursuz olduğu gözlendi.

Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde:

" Muslera, Veysel Sarı, Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak Yılmaz Didier Drogba."

Beşiktaş'ın ilk 11'i şu şekilde:

" Tolga Zengin, Atiba, Dany, Franco, Motta, Veli, Necip, Olcay, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Almeida." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Telekom Arena Dev Derbiye Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement