Üç Kulübün İsmi Değişti - Son Dakika
Spor

Üç Kulübün İsmi Değişti

Üç Kulübün İsmi Değişti

Türkiye Futbol Federasyonu 11 Temmuz 2012 tarihinde yaptığı toplantıda, 3 kulübün isim değişikliğini kabul etti.

12.07.2012 13:35  Güncelleme: 13:39

Türkiye Futbol Federasyonu'na takımlarının isminin değişmesi için başvuran 3 kulübün teklifleri kabul edildi. Buna göre Konyaspor, Refahiyespor ve Karagümrükspor'un isimleri değiştirildi.

TFF'ye sunulan başvuru çerçevesinde sadece isimler değil logolarda gerçekleştirilen değişiklikler de tescil edildi. Bu bağlamda kulüpler yeni sezona yeni logoları, isimleri ve formaları ile çıkacaklar.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 11 Temmuz 2012 tarihinde yaptığı toplantıda, 3 kulübün isim değişikliğini kabul etti. Değişiklik taleplerinin Kulüp Tescil Talimatı'nın 5.maddesinin 1.fıkrası uyarınca uygun olduğuna karar veren kulüplerin yeni isim ve logolarını tescil etti.

Yönetim Kurulu'nun toplantı sonrasında aldığı karara göre; Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Konyaspor'un yeni adı Torku Konyaspor oldu. Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Refahiyespor Kulübünün ismi de yeni sezonda 'Erzincan Refahiyespor' olarak değişti.

Ayrıca İstanbu'un eski takımlarından biri olan Fatih Karagümrük Spor Kulübü Derneği'nin amatör ve profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesi 'Fatih Karagümrük Sportif Faaliyetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne devredildi. Böylece Spor Toto 3.Lig'in yeni ekibinin adı Fatih Karagümrükspor A.Ş. oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Üç Kulübün İsmi Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement