Ufuk Sarıca: "Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok" - Son Dakika
Spor

Ufuk Sarıca: "Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok"

Ufuk Sarıca: "Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok"

Pınar Karşıyaka’nın THY Avrupa Ligi’nde Stelmet Zielona Gora maçı öncesi açıklamalarda bulunan başantrenör Ufuk Sarıca, “Coşkulu taraftarımız önünde bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

12.11.2015 14:13

Pınar Karşıyaka'nın THY Avrupa Ligi'nde Stelmet Zielona Gora maçı öncesi açıklamalarda bulunan başantrenör Ufuk Sarıca, "Coşkulu taraftarımız önünde bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, THY Avrupa Ligi C Grubu'nda oynayacakları Stelmet Zielona Gora maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yarın akşam konuk edecekleri Polonya ekibini mutlaka yenmeleri gerektiğini söyleyen Sarıca, "Grubumuzdaki direkt rakiplerimizden biri olan Stelmet Zielona Gora takımına karşı evimizde hata yapmadan kazanmak durumundayız. Son oynadığımız Anadolu Efes maçında özellikte geriden gelip, oyuna ortak olmamız ve maçı kazanabilecek duruma getirmemiz oldukça önemliydi" ifadelerini kullandı.

Josh Carter ve Can Altıntığ'ın gösterdikleri iyi performansın kendilerini ilerisi için ümitlendirdiğini anlatan başarılı çalıştırıcı, "Elimizdeki oyuncuların hepsinden, her dönem katkı almak durumundayız. Sakatlığı nedeniyle Justin Carter'ın oynamayacağı maçta diğer oyuncular ile bu eksiği kapatıp coşkulu taraftarımız önünde kazanmaktan başta düşüncemiz yok" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ufuk Sarıca: 'Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement