Ümit Erol Tok Tavşanlı'dan Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Ümit Erol Tok Tavşanlı'dan Ayrıldı

Ümit Erol Tok Tavşanlı\'dan Ayrıldı

PTT 1.Lig'in 15.haftasında iç sahada alınan Denizlispor mağlubiyetinden sonra istifa kararını açıklayan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, yönetim ve futbolcularla vedalaşarak Tavşanlı'dan ayrıldı.
PTT 1.Lig'de zor günler...

04.12.2013 13:30

PTT 1. Lig'in 15. haftasında iç sahada alınan Denizlispor mağlubiyetinden sonra istifa kararını açıklayan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, yönetim ve futbolcularla vedalaşarak Tavşanlı'dan ayrıldı.

PTT 1. Lig'de zor günler geçiren TKİ Tavşanlı Linyitspor'da teknik direktör Ümit Erol Tok, hafta sonu oynanan ve 2-1 kaybedilen Denizlispor maçından sonra istifa ettiğini açıklamıştı. Linyitspor yönetimi Pazartesi günü alınan bu kararı görüşerek teknik direktör Ümit Erol Tok'un sözleşmesini çift taraflı fesih etme kararı aldı.

Ümit Erol Tok, takımda kan değişikliğinin şart olduğunu vurgulayarak yönetim ve futbolcularla vedalaşıp, Tavşanlı'dan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı yönetimde yeni teknik direktörü belirleme çalışmaları başlarken, bu süreçte takımı yardımcı antrenörlerin çalıştıracağı bildirildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor basın sözcüsü Özgür Ergöçmen, bu sezon futbol şanslarının yanlarında olmadığını ifade ederek, "Ümit hoca ile hiçbir sorun yaşamadık. Bazen futbol takımlarında kan değişikliği ihtiyacı olur. Erol Tok'un almış olduğu karara saygı gösteriyoruz. Maalesef bir çok karşılaşmada galibiyeti hak etmemize rağmen şans faktörü yanımızda olmadığı için puan kaybettik. Son oynanan Denizlispor maçı sonrası teknik direktörümüz bir karar aldı. Biz de buna saygı gösterdik. Futbolcu arkadaşlarımız da durumun farkındalar. Hiçbir küskünlük, kırgınlık olmadan ayrılık yaşadık. Yeni teknik direktörümüzü belirleyinceye kadar takımı yardımcı antrenörlerimiz çalıştıracak. Önümüzde Akhisar ve Adana Demirspor maçları var. İnşallah iyi sonuçlar almaya başlayacağız" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Erol Tok Tavşanlı'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement