Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi\'ni Ziyaret Etti

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, listenin tamamlanmasından sonra toplu bir açıklama yapacaklarını dile getirdi.

22.05.2012 18:09

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, listenin tamamlanmasından sonra toplu bir açıklama yapacaklarını dile getirdi.

Galatasaray Üniversitesi'ni ziyaret eden Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu, Rektör Ethem Tolga ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aysal, Galatasaray'da her şeyin başladığı yerde olduklarını belirterek, "Hep beraberiz. Enerjimizi yenileyeceğiz. Buradan yeni hamleleri yapma gücünü alarak ilerleyeceğiz" dedi.

Basın mensuplarının yönetim kurulunda liseli ve alaylı ayrımı konusunda ne yapacağının sorulması üzerine Aysal, "Okul ve Galatasaraylılık girift bir yapı oluşturmakta. Okul Galatasaray'ın ruhudur. Ama bütün Galatasaraylılar tek bir vücuttur. Böyle bir ayırımın yapılması söz konusu değildir. Galatasaray gittikçe gelişen ve ileride de daha da büyüyecek bir kurum. Bunu da ancak ülkemizin bütün katmanlarını bir araya getirdiğimiz zaman oluşturabiliriz" şeklinde konuştu.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından "Wild-card" ile Şampiyonlar Ligi'ne davet edilmesini değerlendiren Başkan Aysal, "Bu çok büyük bir mutluluk. İleriye dönük olarak üzerinde en çok yatırım yapmak istediğimiz branşlardan bir tanesi. Böyle bir neticeyi aldığımız için ve Wild-card'ı aldığımız için çok mutluyum. Önümüzdeki sene çok büyük başarılar bekliyoruz. Size daha önce de söylediğim gibi Galatasaray dışarıda başarı isteyen bir kulüp. Bunu sadece futbolda değil tüm branşlarda yapmak istiyoruz. Kızlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmelerinden dolayı güçlü bir kadro kurmayı amaçladıklarını ifade eden Aysal, "Transfer çalışmaları geçen seneye göre çok daha disiplinli gidiyor. Bizim niyetimiz parça parça isimler açıklamak değil. Listemiz tamamlandıktan sonra yetkili arkadaşlarım hepsini açıklamayı planlıyor. İnşallah tatmin olursunuz" dedi.

Basın mensuplarının transfer politikasında nasıl bir yol izleneceğini sorması üzerine Aysal, "Futbolda yıldız isimlere her zaman ihtiyaç var. Yıldız isimler bir yerde renklerimizin bir parçası oluyorlar. Ama özellikle genç kadrolar tercihimiz" şeklinde konuştu.

Transfer konusunda Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşülüp görüşülmediği şeklinde gelen bir soruya ise Aysal şöyle cevap verdi:

"Listeler tamamlanınca beraber oturup karar vereceğiz. Bu noktada tercih olarak hocamızın tercihleri çok önemli. Bütçe olarak kendi düşüncelerimizi ortaya koyup bir anlaşma sağlarsa o isimler üzerinde mutabakat sağlayacağız.

Görüşmenin tarihi belli değil ama 10-15 gün içerisinde her şey kesinleşir."

"DEVREYE GİRMEK ÜZERE HAZIR BEKLİYORUM"

Geçen sene transfer çalışmalarında aktif rol aldığının hatırlatılması üzerine Ünal Aysal, "Ben Galatasaray kulübü başkanıyım. Üzerime ne düşerse yaparım ama önceliğim arkadaşlarımın bu işi yapabilmesi ve bitirebilmesidir. Benden yardım isterlerse gayet tabi ama şuanda ekibimiz iyi çalışıyor. Bu işi götürüyorlar. Sonuna geldiğimiz vakit ne olur bilemem. Gerekirse devreye girmek üzere hazır bekliyorum" ifadelerini kullandı.

STAT KONUSU

Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena konusunda herhangi bir başvuruda bulunup bulunmadı şeklinde bir sorunun sorulması üzerine Aysal, "Basın bu konuyu çok işliyor ama bize ne Beşiktaş'tan gelmiş bir talep ne de bizim içimizde oluşmuş bir fikir var. Bu konu bana göre yok sayılabilecek bir konu. Onun için bu konuda kimsenin telaş duymasını istemiyorum. Stadın devri konusu yürüyen ama geciken de bir süreç" dedi.

TOLGA: "Biz Galatasaray camiası olarak büyük bir şeref duyuyoruz"

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ethem Tolga ise, Galatasaray camiası olarak çok büyük şeref duyduklarını dile getirerek şöyle konuştu:

"Bu camianın lokomotifi eğitim kurumlarıdır. Kulübümüz eğitim kurumlarında doğmuştur. Daha önce söylediğim gibi en seçkin kurumlarıyız. Hep öndeyiz. Birincilikler bizde. Spor kulübümüzün de bu seneye şampiyon olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Üniversitemizi ziyaret etmeleri büyük bir şereftir kendilerine teşekkür ediyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement