Ünyespor'da Nazilli Maçı Hazırlığı - Son Dakika
Spor

Ünyespor'da Nazilli Maçı Hazırlığı

Ünyespor\'da Nazilli Maçı Hazırlığı

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Nazilli karşısında bizim için en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" dedi.

14.12.2012 11:01

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Nazilli karşısında bizim için en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Ünyespor, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Haftalardır 3 puana hasret kalan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında üç puan alarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde son oynadığı Hatayspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan yeşil beyazlı Ünyespor, pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 14 maçta 14 puan alan ve puan cetvelinde 14. sırada yer alan Ünyespor, deplasmanda oynayacağı Nazilli Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Ünyespor, Çınarsuyu Suni Çim Saha'da çift kale maç yaparak Nazilli müsabakasının provasını yaptı. Antrenmana sakat olan Kenan ve Samet katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Özgür ile Muzaffer düz koşu yaptı. Sakatlı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan İsmail Karayiğit ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Havaların yağmurlu gitmesi nedeniyle stat zeminin zarar görmemesi için çift kaleyi Çınarsuyu'nda bulunan suni çim sahada yaptıklarını belirten Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Nazilli karşılaşmasına imkanlar dahilinde en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımda Özgür ve Muzaffer'in hafif sakatlığı bulunuyor. Bu iki futbolcumuzun oynayıp oynamayacakları maç günü belli olacak. Öte yandan sakatlığı tamamen geçen İsmail Karayiğit'in takıma katılması ve takımla birlikte çalışmalara başlaması bizi sevindirdi. Nazilli karşısında bizim için en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor'da Nazilli Maçı Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement