Vedat Muriç'ten sakatlık açıklaması: 4 tane bağ yırtık, bandajsız oynayamam - Son Dakika
Spor

Vedat Muriç'ten sakatlık açıklaması: 4 tane bağ yırtık, bandajsız oynayamam

Fenerbahçe'nin Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı mücadele sonrası konuşan Vedat Muriç, "Sakatlığım normalde 5-6 hafta sürüyor, 4 tane bağ yırtık. Bu yüzden bandajsız oynayamam." dedi.

01.12.2019 12:06  Güncelleme: 12:16

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 64. dakikasında oyuna giren Vedat Muriç, birkaç dakika sonra Garry Rodrigues'in attığı golde asisti yapan isim oldu.

"NEFES NEFESE KALDIM"

Maç sonunda basın mensuplarına konuşan golcü oyuncu, "Fiziki durumum MR çekildiğinde 5-6 hafta gözüküyordu ama sağlık heyetimize teşekkür ediyorum. Hafif bir ağrım var ama acısı azaldığı için takımımla birlikte olmak istedim. Uzun süredir idman yapmıyordum. 90 dakika oynamam mümkün değildi. Sahada da nefes nefese kaldım. Sakatlığım normalde 5-6 hafta sürüyor, 4 tane bağ yırtık. Bu yüzden bandajsız oynayamam." dedi.

Vedat Muriç\'ten sakatlık açıklaması: 4 tane bağ yırtık, bandajsız oynayamam

Son Dakika Spor Vedat Muriç'ten sakatlık açıklaması: 4 tane bağ yırtık, bandajsız oynayamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Y Y: Vedat iyi güzelde çok konuşuyorsun az sus işini yap bizim futbolculara bakıyorum maç sonu başları önde gideceklerine kakara kikiri olan maalesef bizlere oluyor nasıl olsa paramı alıyorum diyor elin adamı işte futbolcu alacağın vakit tuttuğu takıma göre alacaksın 2 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: HAKEMLER ÖNYARGILI HALA NEDENİ ARAŞTIRILMALI..FB ŞAMPİYON OLAMAZ GENE ÖNCE HAKEMLER SONRA ERSUN BELASI VARKEN... 3 0 Yanıtla

Advertisement