Voleybolda İnegöl Belediyespor - Halkbank Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Voleybolda İnegöl Belediyespor - Halkbank Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Maçtan görüntüler İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy'un açıklaması Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Halkbank'a 3-1 yendikleri maça ilişkin, "Benim açımdan istediğimiz bir mücadele oldu.

27.03.2016 20:46

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Maçtan görüntüler

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy'un açıklaması Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Halkbank'a 3-1 yendikleri maça ilişkin, "Benim açımdan istediğimiz bir mücadele oldu. Skor olarak kaybettik, herkes elinden geleni yaptı" dedi.

Aksoy, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin en güçlü ekiplerinden birine karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Play-off'a kaldıklarını ve hedeflerinin Avrupa kupasına gitmek olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Daha güçlü bir takıma karşı mücadele ettik birazda elimizdeki oyuncuları denemek istedim. Benim açımdan istediğimiz bir mücadele oldu. Skor olarak kaybettik, herkes elinden geleni yaptı. Takım olduğumuzu gösterebildik son takım belli olduktan sonra ona göre hazırlıklarımızı devam ettireceğiz. İnegöl'de Avrupa kupasına gitmek istiyoruz, takımdaki tüm arkadaşlarımız, yönetim olarak kenetlendik. İnegöl'ü Avrupa kupasında temsil etmek istiyoruz."

Voleybolda İnegöl Belediyespor - Halkbank Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybolda İnegöl Belediyespor - Halkbank Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement