Werner: Bayern'i Sadece Gazetelerden Okuyorum... - Son Dakika
Spor

Werner: Bayern'i Sadece Gazetelerden Okuyorum...

Werner: Bayern\'i Sadece Gazetelerden Okuyorum...

Genç oyuncu transfer dedikodularını aydınlatırken, öte yandan da kendisine dair samimi açıklamalarda bulundu.

20.02.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZEL | Stefan Doring

Adı son günlerde sıkça Bayern Münih ile anılan Stuttgart 'ın genç yıldızı Timo Werner , haberleri kendisinin de okuduğunu ancak Bavyera ekibinin kendisiyle henüz iletişime geçmediğini belirtti.

Bu sezon Stuttgart forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki genç forvet, Bundesliga'da gelecek vaadeden en önemli oyuncular arasında gösteriliyor.

Kafasını transfer görüşmeleriyle bulandırmak istemediğini vurgulayan Werner, Goal 'e verdiği demeçte, "Bayern mi? Ben de sadece gazetelerden okuyorum. Buradan sonra nereye giderim diye hiç düşünmedim. Şu anki önceliğim Stuttgart'taki performansım. Kulübümle Haziran 2018'e kadar sözleşmem bulunuyor ve burada çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Oyun tarzıyla Andre Schürrle ve Thomas Müller'i anımsatan genç yıldız, aslında kendisine Fiorentinalı golcü Mario Gomez'i örnek aldığını itiraf etti.

Gomez gibi Stuttgart altyapısından çıktıklarını hatırlatan genç milli futbolcu, "Schürrle ve Müller harika oyuncular. Onlardan öğrenecek çok şeyim var. Müller her zaman gole aç, Schürrle'in tepkileri ise inanılmaz hızlı. Ancak Gomez benim idolüm. Ceza alanında onun kadar tehlikeli bir isim yok. Sonuçta o da Stuttgart altyapısından çıktı." yorumunda bulundu.

Werner bu sezon Stuttgart formasıyla 20 maça çıkarken, üç defa rakip ağları havalandırmayı başardı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Werner: Bayern'i Sadece Gazetelerden Okuyorum... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement