West Ham'ın Kaptanından Liverpool İtirafı - Son Dakika
Spor

West Ham'ın Kaptanından Liverpool İtirafı

West Ham\'ın Kaptanından Liverpool İtirafı

Bugün Manchester City ile karşı karşıya gelecek olan West Ham'ın kaptanı Kevin Nolan, Liverpool'u şampiyon görmek istediğini söyledi.

11.05.2014 12:29

Premier Lig #39;in son haftasına Liverpool #39;un 2 puan önünde giren Manchester City, evinde West Ham United #39;ı konuk ediyor.

Konuk takımın kaptanı Kevin Nolan ise son yaptığı açıklama ile hem Liverpoollu taraftarlara biraz da olsa umut verdi, hem de dikkatleri üzerine çekti. Liverpool #39;un altyapısında 5 sene boyunca forma giyen Nolan, aynı zamanda Liverpoollu bir taraftar olduğunu daha önce de gizlememişti.

Bir süredir Liverpoollu taraftarlar tarafından sms yağmuruna tutulduğunu söyleyen Nolan, quot;Liverpool şampiyon olursa herhalde ben de onlarla birlikte kutluyor olurum. Liverpool #39;u son ana kadar yarışın içinde görmek güzel bir görüntü. Orada forma giymiş oyuncularımız var ve Liverpool #39;da hala çok arkadaşım var. Benim de takımla olan bağlantılarımı düşünürsek Manchester City #39;yi yenmemiz sezona güzel bir nokta koymamızı sağlar. quot; dedi.

Kırmızılar #39;ın şampiyon olmasını çok istediğini belirten Nolan, quot;Umarım onlar şampiyon olurlar. Ama öncelikle umarım biz Manchester City #39;den istediğimiz puanları koparmayı başarırız. City #39;yi yenerek yerimizi korumak ve ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. quot; diye konuştu.

West Ham #39;ın kadrosunda bir dönem Liverpool #39;da forma giymiş olan golcü oyuncu Andy Carroll da bulunuyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor West Ham'ın Kaptanından Liverpool İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement