West Ham Mahkemeye Gidiyor - Son Dakika
Spor

West Ham Mahkemeye Gidiyor

West Ham Mahkemeye Gidiyor

Küme düşme hattında yer alan West Ham United, takıma dönüşüyle birlikte büyük fark yaratan santrforu Andy Carroll için mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

06.02.2014 17:02  Güncelleme: 17:09

Andy Carroll etkisi

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve West Ham'in evinde Swansea'yi 2-0 mağlup ettiği maçta kırmızı kart gören Andy Carroll, disiplin cezalarının standart prosedürü gereği 3 maç ceza almıştı. Oyuncusunun haksız şekilde oyundan atıldığına inanan West Ham kulübü ise federasyona cezanın iptali yönünde başvuru yapmış, fakat bu itiraz Salı günü reddedilmişti.

Video görüntülerini izleyen üç kişilik bağımsız komisyon, federasyonun ilgili birimine 'açık bir hata olmadığı' şeklinde görüş bildirince büyük hayal kırıklığı yaşayan West Ham United, kritik maçlar öncesi cezayı askıya almak adına tüm şartları zorluyor. Bu doğrultuda federasyona bir mektup yazarak temyiz duruşması isteyen kulüp, talebin reddi halinde FA'i mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Oysa sezon başında tüm kulüpler, bu tür vakalar sonrasında temyiz hakkının olmadığına dair federasyona imza vermiş olsalar da West Ham United bir açık kapı olduğuna inanıyor. Açık bir hata, ibaresini tartışmaya açmaya niyetli olan kulüp, eğer istediğini yapabilirse federasyonun ilgili talimatını boşa çıkarabilir.

Ne olmuştu?

Swansea stoperi Chico Flores'in başına doğru hamle yapan Andy Carroll'ın kolu, sırtından düşmekte olan İspanyol stoperin başını sıyırmıştı. Temas kesin olmakla birlikte Chico, darbeyi abartarak yüzünü tutmuş ve muhtemelen hakem Howard Webb'in dikkatini bu şekilde çekmeyi başarmıştı. Sarı kartla geçiştirilebilecek bir hareket olmasına karşın darbe net olduğundan ötürü söz konusu komisyon, açık bir hata olmadığına karar vermiş olabilir.

Fakat 22 puanla düşme hattında olan West Ham'in Andy Carroll'a şu sıralar çok ihtiyacı var ve bu yüzden, onu sahaya çıkartabilmek adına ellerinden gelen her şeyi yapacak gibi görünüyorlar.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Ham Mahkemeye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement