West Ham United Başkanı, Milli Takıma Oyuncu Göndermeyecek - Son Dakika
Spor

West Ham United Başkanı, Milli Takıma Oyuncu Göndermeyecek

West Ham United Başkanı, Milli Takıma Oyuncu Göndermeyecek

West Ham United Başkanı Sullivan, geçmiş dönemde Dean Ashton'un milli takımdaki sakatlığı ve futbolu bırakması nedeniyle EURO 2016'a futbolcu göndermeme kararı aldı.

15.04.2016 20:51  Güncelleme: 21:06

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın Başkanı David Sullivan, takım oyuncularının bu yaz EURO 2016'ya gidecek İngiltere Milli Takımı'nda oynamasına karşı olduğunu açıkladı.

Milli takım teknik direktörü Roy Hodgson, West Ham'lı Andy Carroll'u kadroya dahil etmek istemiş, ancak bu istek kulüp yöneticileri tarafından olumlu karşılanmamıştı.

ASHTON FUTBOLU BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞTI

Daily Mail'ın haberine göre; Başkan Sullivan'ın, eski oyuncularından Ashton'ın başına gelenler yüzünden bu kararı aldığı iddia edildi. Londra ekibinin eski hücum oyuncusu Dean Ashton, milli formayı giydiği sırada bileğinden ciddi bir sakatlık geçirmiş ve futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.

İngiltere Futbol Federasyonu, 2006'da gerçekleşen bu üzücü olay için kulübe ve futbolcuya herhangi bir telafide bulunmadığı için Sullivan, o günden beri federasyonla ilişkilerini minimum düzeyde tutuyor.

"OYUNCULARIMIZ MİLLİ TAKIMA GİTMEYECEK ÇÜNKÜ..."

Sullivan daha önce bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın hiçbirinin Milli takım forması giymesini istemiyorum çünkü, Dean Ashton'ın başına gelenler ortada ve federasyon bu konuda metelik bile ödemedi" ifadelerini kullanırken, transfer döneminde milli takım dışında tutulan oyuncuları takıma kazandırmayı tercih etiğini söylenmişti.

(Fanatik)

Son Dakika Spor West Ham United Başkanı, Milli Takıma Oyuncu Göndermeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TİM07: Adam haklı....parasını veriyor ama sakat geliyor.....Milli takım oyuncuları siğortalanmalı ama şirketler yapmaz..... 0 0 Yanıtla
  • umit: koskoca futbol ülkesinin lideri bu kulüp yegen 0 0 Yanıtla

Advertisement