Yeni Diyarbakırspor Maltepe'ye Bileniyor - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Maltepe'ye Bileniyor

Yeni Diyarbakırspor Maltepe\'ye Bileniyor

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

30.04.2015 17:33

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Arsinspor mağlubiyetiyle kapatan Yeni Diyarbakırspor'da gözler Pazar günün sahalarında oynanacak olan Maltepespor maçına çevrildi. Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Mustafa Ceviz, nezaretinde yaklaşık iki buçuk saat süren idmanda koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladılar, daha sonrada çeşitli çalışmalar ve teknik taktik ağırlıklı idman yaptılar.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçen haftaki Arsinspor yenilgisini mağlubiyetinin unutulduğu dikkatlerini Pazar günü oynayacakları Maltepespor maçına cevirdiklerini belirtililer. Hedeflerinin ,ligi son 2 maçını da galibiyet ile kapatıp Play –Off maçlarını büyük moralle oynamak istedikleri belirtildi.Bu hafta sonu sahamızda Maltepe ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Ligin son haftasında ise deplasmanda Yeni Aksarayspor'a konuk olacağız. Biz her iki maçımızı da kazanarak Play Off maçlarına moralli bir şekilde çıkmak istiyoruz. Tabii ki ilk hedefimiz Maltepe maçıdır ve bu maçın hazırlıklarına sorunsuz bir şekilde başladık. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçeceğiz" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Maltepe'ye Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement