Yeni Malatyasporlu Futbolcular Galibiyete Odaklandı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyasporlu Futbolcular Galibiyete Odaklandı

Yeni Malatyasporlu Futbolcular Galibiyete Odaklandı

Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Michael Pereira ve kaleci Ertaç Özbir, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk edecekleri Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

28.03.2018 15:20

Pereira, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi  gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde  hazırlandıklarını belirtti.
Ligdeki durumları açısından Gençlerbirliği maçının büyük önem  taşıdığına dikkati çeken Pereira, şunları kaydetti:
"Bundan sonraki süreçte bütün maçlar birbirinden zorlu olacak. Ama  sezonu rahat mı bitireceğiz, yoksa zor mu bitireceğiz onu bu maç belirleyecek. Bu  yüzden sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçın hem kulübün geleceği için hem  de bizim hayallerimiz için çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Bütün  oyuncular da bunun farkında. Herkes antrenmanda bütün ciddiyetiyle maça  hazırlanıyor."
Kaleci Ertaç: "Ligin en zorlu maçlarından birisi olacak"
Kaleci Ertaç Özbir ise kaybettikleri Trabzonspor maçında hem  kendisinin hem de takımın kötü gününde olduğunu ifade etti.
Bundan sonraki maçlarda daha iyi günler yaşayacaklarını ve  Gençlerbirliği karşısında kazanmak istediklerini anlatan Ertaç, "Gençlerbirliği  maçı, ligin en zorlu maçlarından birisi olacak. Biz de bu doğrultuda  çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gençlerbirliği karşısında da sahaya mutlak  galibiyet için çıkacağız. Umarım kazanan taraf biz olacağız." diye konuştu.
Milli takım aday kadrosuna çağrılmadığı için herhangi bir  kırgınlığının olmadığını aktaran Ertaç, çalışmalarını aynı şekilde sürdürüp başka  bir zaman aday kadroya çağrılmayı bekleyeceğini sözlerine ekledi.
Öte yandan, Malatya ekibi düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı  antrenmanı dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması ve çift kale maç yaparak  tamamladı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yeni Malatyasporlu Futbolcular Galibiyete Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement