Yılın transferi gerçekleşiyor! Aubameyang, Fenerbahçe'ye imza atmak için tek şart sundu - Son Dakika
Spor

Yılın transferi gerçekleşiyor! Aubameyang, Fenerbahçe'ye imza atmak için tek şart sundu

Fenerbahçe, kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Pierre-Emerick Aıbameyang'ın maaş yükünü Chelsea ile paylaşmak için pazarlıklarını sürdürüyor. Bu görüşmeler devam ederken Gabonlu yıldızın, Barcelona ile anlaşma sağladığı ve Chelsea'nin sezon sonunda Katalan ekibine gitmesine izin verirse, Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayabileceği belirtildi.

17.02.2023 12:02  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Chelsea'den Pierre-Emerick Aubameyang'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Son olarak Gabonlu yıldız tek bir şart sürerek sarı-lacivertlilerde forma giymeyi kabul etti.

CHELSEA İLE PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçe, Pierre-Emerick Aubameyang'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Chelsea ile maaş pazarlığını sürdürüyor. Görüşmeler devam ederken Gabonlu yıldız, sarı-lacivertli formayı giymek için tek bir şart sundu.

BARCELONA'YA TRANSFER OLMA ŞARTI SUNDU

33 yaşındaki golcü, yeni sezon için Barcelona ile anlaşma sağladı. Aubameyang'ın, Chelsea'nin sezon sonunda bu transferi konusunda kendisine kolaylık sağlaması durumunda Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Yılın transferi gerçekleşiyor! Aubameyang, Fenerbahçe\'ye imza atmak için tek şart sundu

Son Dakika Spor Yılın transferi gerçekleşiyor! Aubameyang, Fenerbahçe'ye imza atmak için tek şart sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Semih Yetkin: gelmişsin 33 yaşına sunduğun şarta bak seni zaten bonservisinle alan enayi varsa yuh kiralık gelirim diyo birde oynayacakmı yatacakmı belli değil ama kiralık avantajlı 2 3 sene takımda kalıp oynamazsa yattığı yerden para alır bu abumeyang 29 yaşında olsa derimki süper forvet ama gelmiş 33 yaşına ne diyim bilmem 53 8 Yanıtla
  • Volkan Kilic: eger şart sunduysa bu yatmaya geliyor falcao 2 vakasına hazır olun 38 4 Yanıtla
  • Sidar Akbay: İnşallah gelir aubameyang 2 0 Yanıtla

Advertisement