Zidane: Neuer Fenomen Ama Ronaldo da Uzaylı! - Son Dakika
Spor

Zidane: Neuer Fenomen Ama Ronaldo da Uzaylı!

Zidane: Neuer Fenomen Ama Ronaldo da Uzaylı!

Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'yi hafife almaması gerektiğini söyledi.

08.02.2015 20:02

Zinedine Zidane, Real Madrid'in Portekizli yıldızı CristianoRonaldo'ya övgü yağdırdı.

Welt am Sonntag'a açıklamalarda bulunan Zidane, Ballon d'Or adaylarından Manuel Neuer'den bahsederken, "Neuer fantastik bir oyuncu. Futboluyla kaleciliği farklı bir boyuta taşıdı. O, iki kale direği arasında gerçek bir fenomen. Ama aynı zamanda Ronaldo da başka bir gezegenden. Uzaylı gibi. Yaptığı her iş özel." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 18 Şubat tarihinde Schalke ile oynayacağı maça da değinen Zidane, "Normalde Schalke'nin Real Madrid karşısında şansı olmadığını söyleyebilirim. Ama bu tip eleme maçlarında her şey olabilir. İki maçlı eşleşmelerde sürpriz takımlar iyi işler çıkarabiliyor. Ayrıca bir Alman takımına karşı her zaman dikkatli olmak zorundasınız." dedi.

Pep Guardiola'nın Bayern Münih'te çok iyi işler çıkarttığını da belirten Zidane, şöyle devam etti: "Şampiyonlar Ligi'nde mantıken Bayern Münih - Real Madrid finali öngörülebilir. Ama futbolda mantığa yer yoktur. Bu seviyede hiçbir maç kolay değil ve her şey olabilir."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Zidane: Neuer Fenomen Ama Ronaldo da Uzaylı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement