Zlatan Arsenal'ı İstiyor" - Son Dakika
Spor

Zlatan Arsenal'ı İstiyor"

Zlatan Arsenal\'ı İstiyor"

Arsenal efsane golcüsü ve Zlatan Ibrahimovic'in Barcelona'da oynadığı dönemden takım arkadaşı Thierry Henry, İsveçli golcünün Arsenal'a transfer olmak istediğini açıkladı.

13.03.2016 13:48

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Arsenal efsane golcüsü ve Zlatan Ibrahimovic'in Barcelona'da oynadığı dönemden takım arkadaşı Thierry Henry, İsveçli golcünün Arsenal'a transfer olmak istediğini açıkladı.

Bugünlerde Sky Sports'ta yorumculuk yapan Henry çıktığı son televizyon programında, "Zlatan'ın Arsenal'a gelmek istediğini duydum. Ancak Zlatan ve onun gibi üst düzey golcülerin takıma gelmeyi kabul etmesi Arsenal'ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılamayacağına bağlı. Eğer Arsenal Zlatan ve Leicester City'den N'Golo Kante'yi transfer ederse büyük iş başarmış olacaktır. Ancak bunun ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kulübü PSG ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Zlatan Ibrahimovic için transfer iddiaları art arda geliyor. Geçtiğimiz günlerde İtalya basınında, Zlatan Ibrahimovic'in ailesinin geleceğini belirlediğini açıkladığı ve eşinin AC Milan'a transfer olmasını istediği iddiaları yer almıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Zlatan Arsenal'ı İstiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement