Apple'dan Kullanıcıları Heyecanlandıran Hamleler - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan Kullanıcıları Heyecanlandıran Hamleler

Apple\'dan Kullanıcıları Heyecanlandıran Hamleler

Peki iPad Pro ve Apple Pencil için siz heyecanlanıyor musunuz?

04.11.2015 13:17
Mahmut Saral - -

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ı satışa sunarak dikkatleri üzerine çeken Apple, daha sonra da iPad Pro ve Apple Pencil gibi yeni ürünlerini duyurarak heyecan yaratmıştı. iPad Pro, 12.9 inç ekrana sahip ve yurt dışında 11 Kasım itibarıyla raflarda yerini alacak. Apple Pencil ise, şarjla çalışan, tutuş şeklinizden uyguladığınız kuvvet seviyesine kadar hemen her faktörü algılayarak güzel sonuçlar sunması beklenen bir cihaz. O da kasım ayında teknolojiseverlerin beğenisine sunulacak.


12.9 inç ekranlı iPad Pro hakkında bilgiler için buraya,


Apple Pencil hakkında bilgiler için buraya bakabilirsiniz.


Şimdi bu iki yeni cihazla ilgili Retale firmasının yaptığı araştırmanın sonuçlarını sizlerle paylaşalım.


Firmanın 500'den fazla teknolojiseverle yaptığı çalışma sonucunda, kullanıcıların büyük ve parlak ekranlı tabletleri daha fazla sevdiği ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların %75'lik kısmı büyük ekran tercihinde bulunurken, denemek için sabırsızlandıklarını da ekliyor.


Kalem tarafına baktığımızda ise, katılımcıların %68'lik kısmı Apple Pencil'i ilk deneyenlerden olmak için sırada. %32'lik dilim ise, kalemi o kadar da önemsemiyor.


Ve tabii ki birçok elektronik ürün dikkatimizi çekebilir. Peki dikkatimizi çekiyor diye hemen almalı mıyız, yoksa almadan önce denemeli miyiz? %87'lik dilim, satın almadan önce deneme taraftarı olduğunu aktarmış.


Peki almaya karar verdik diyelim. Ürünü online olarak mı, yoksa direkt mağazaya giderek mi almalıyız? Bu soruya da %59'luk dilimden "mağazaya giderek alırım" cevabı gelmiş. %41'lik dilim de internet üzerinden alışveriş yapmanın daha cazip olduğunu düşünüyor.


Peki bu sonuçlar karşısında sizin düşünceleriniz neler?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple'dan Kullanıcıları Heyecanlandıran Hamleler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement