Apple Watch Hazırlığı İpad'e Azalan Talepten Dolayı Kaynaklanıyor! - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch Hazırlığı İpad'e Azalan Talepten Dolayı Kaynaklanıyor!

Apple Watch Hazırlığı İpad\'e Azalan Talepten Dolayı Kaynaklanıyor!

Apple'ın en büyük tedarikçisi iPad ekibini farklı tarafa yönlendirdi.

11.06.2015 12:17
Hasan Uğur Nayır - -

Tayvan merkezli tedarik zinciri kaynaklarına göre Foxconn (Hon Hai Precision Industry), iPad'lere olan talep azalması nedeniyle Shenzhen'deki iPad grubunun iş organizasyonunu Apple Watch dahil giyilebilir cihazlara yönlendirdi.


Kaynaklar bu durumun giyilebilir cihazların bileşen siparişlerindeki rekabete hazırlıktan kaynaklandığını söyledi. Foxconn bu raporu yalanladı.


Tüm bunlarla birlikte tabletler için talep son yıllarda zayıflamaya başladı. Analistler ve piyasa gözlemcilerinin bu konuda birçok raporu var.


Aynı eğilimi gören Samsung da tablet ürün yelpezesini basitleştirdi. Koreli şirket daha önce birden farklı tablet modelinin sevkiyatını yapıyordu, anlaşılan bu stratejiden vazgeçmiş durumda. ASUS zayıflayan talepten etkilendi. Avrupa ve Kuzey Amerika'da azalan talep ASUS'un T300 Chi cihazının beklenenden alt seviyede satış yapmasına neden oldu.


Tablet piyasasındaki düşüş sürmesine rağmen giyilebilir cihaz pazarında ise tam tersi şekilde artış var. Özellikle akıllı saat pazarının bu sene bir hayli genişlemesi bekleniyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch Hazırlığı İpad'e Azalan Talepten Dolayı Kaynaklanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement