Battlefield 1 Duyuruldu! - Son Dakika
Teknoloji

Battlefield 1 Duyuruldu!

Battlefield 1 Duyuruldu!

Battlefield serisinin merakla beklenen yeni oyunu, dün TSİ 23: 00'da oyunun resmi Youtube kanalından da canlı yayını yapılan etkinlikte duyuruldu.

07.05.2016 10:38

Battlefield serisinin merakla beklenen yeni oyunu, dün TSİ 23: 00'da oyunun resmi Youtube kanalından da canlı yayını yapılan etkinlikte duyuruldu. Oyunun ismi beklenildiği gibi Battlefield 5 değil, Battlefield 1 olarak açıklandı. Tanıtım videosu ve oyun ile ilgili diğer detaylar haberimizde.

EA Dice tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayıncılığını yaptığı yeni Battlefield serisi oyun olacak Battlefield 1 nihayet tanıtıldı. Oynanış görüntülerinin paylaşıldığı oyun, bizleri 1. Dünya Savaşı'na götürecek. Daha önceki oyunlarda kara, deniz, hava araçlarını kullanmıştık. Ancak o döneme ait araçları kullanacak olmamızın yanında birde atlı asker olarak görev yapabilecek olmamız bizleri daha da heyecanlandırıyor.

Ön sipariş ile satın alan kişiler, 18 Ekim'de oyunu deneyim etme şansı yakalayacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için diğer satın alımlar ise 21 Ekim tarihinde başlayacak. EA Access üyeliği olanlar ise Xbox One üzerinden oyuna öncelikli olarak erişebilecekler.

Son olarak bizleri mutlu eden en önemli şeylerden biri, oyunun Türkçe dil seçeneği ile oynanabilecek olması. Sizleri Battlefield 1'in resmi tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım:

Utku Can Barut/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Battlefield 1 Duyuruldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement