Blackberry Messenger Şimdi de İpad ve İpod'da - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry Messenger Şimdi de İpad ve İpod'da

Blackberry Messenger Şimdi de İpad ve İpod\'da

BlackBerry Messenger, BlackBerry dışındaki farklı cihazlara da yayılmaya devam ediyor. Android ve iOS kullanan cihazlarda da kullanılmaya başladıktan sonra popülaritesi iyice artan BlackBerry Messenger ya...

19.11.2013 00:30

BlackBerry Messenger, BlackBerry dışındaki farklı cihazlara da yayılmaya devam ediyor.

Android ve iOS kullanan cihazlarda da kullanılmaya başladıktan sonra popülaritesi iyice artan BlackBerry Messenger ya da sık kullanılan adıyla BBM artık iPad ve iPod Touch'larda da kullanılabiliyor. Yapılan açıklamaya göre uygulama iPad ve iPod Touch'larda Wi-Fi bağlantısı üzerinden çalışacak.

Ekim ayında iPhone ve Android sistemli akıllı telefonlarda kullanılmaya başlayan chat ve görüntülü arama servisi BlackBerry Messenger'a yeni gelecek olan güncelleme, ayrıca BBM platformundaki arkadaşlarınızı bulmak için yeni seçenekler sunacak. "Arkadaşınıza söyleyin" adı verilen yeni özellik sayesinde kullanıcılar diğer sosyal medya platformlarındaki arkadaşlarından hangilerinin BlackBerry Messenger kullanandıklarını görebilecek ve davet edebilecekler.

Blackberry'nin kullanıcı rakamları gösteriyor ki BlackBerry cihazı olmayan kullanıcılar da uygulamayı kullanmayı tercih ediyor. Android ve iPhone telefonlarda kullanılmaya başlamdan önce 60 milyon kullanıcısı olan BlackBerry Messenger'ın şu anda 80 milyon kullanıcısı bulunuyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Blackberry Messenger Şimdi de İpad ve İpod'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement