Bu Tişörtleri Kirletmek İmkansız ! - Son Dakika
Teknoloji

Bu Tişörtleri Kirletmek İmkansız !

Bu Tişörtleri Kirletmek İmkansız !

Hayatımız da belki de en utandığımız zor durumda kaldığımız anlardır üzerimize bir şeyler dökülmesi hele çok önemli ir toplantımız varken bembeyaz bir gömleğin,tişörtün üzerine dökülen...

22.12.2013 08:29

Hayatımız da belki de en utandığımız zor durumda kaldığımız anlardır üzerimize bir şeyler dökülmesi hele çok önemli ir toplantımız varken bembeyaz bir gömleğin,tişörtün üzerine dökülen bir damla kırmızı şarap bütün planınınız değiştirmenize sebep olabilir belki de . Ancak şuan bir Kickstarter projesi olan Silic tişörtleri üzerinde leke bırakmayan özel yapısıyla bu anlam da çığır açmaya hazırlanıyor .

Genç girişimci Aamir Patel'in geliştirdiği Silic tişörtlerinde leke bırakmanın imkansız olduğunu dile getiriyor. Silic tişörtlerin büyüsü süperhidrofobik nanoteknolojiden geliyor . Kumaş içine gömülü bulunan süperhidrofobik nanoteknoloji molekülleri tişörtün üzerine herhangi bir sıvı dökülmesi anında leke bırakmadan kayıp gitmesini sağlıyor .

Silic tişörtleri adını milyarlarca silica parçacığından alıyor. Tişörtlerin tasarımını ise Vera Wang'ın eski tasarımcılarından oluşan bir ekip yapıyor .

Kickstarter'da hedeflediği rakamın 3 katına ulaşan projenin ilk ürünleri mayıs ayında sahiplerine ulaşacak ve daha sonra da Silc tişörtleri mağazalarda satılmaya başlayacak. Konula ilgili Silic'in yaratıcısı Aamir Patel Silic'i dünyanın her yerinde satmak istediğini dile getiriyor ve ekliyor hali hazır da görüştüğümüz bir çok perakendeci var bu bağlantılar sayesinde kısa sürede dünyanın birçok yerinde Silic görücüye çıkakacak.

Jolla Telefonlar Avrupa'ya Açılıyor

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bu Tişörtleri Kirletmek İmkansız ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement