Casio Akıllı Saat Planları Yapıyor - Son Dakika
Teknoloji

Casio Akıllı Saat Planları Yapıyor

Casio Akıllı Saat Planları Yapıyor

Casio da mobil dünyanın popülaritesinden daha fazla uzak kalamamışa benziyor.

10.09.2012 07:59  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japonya'nın en başarılı markalarından biri olan Casio da mobil dünyanın popülaritesinden daha fazla uzak kalamamışa benziyor. Peki Casio nasıl bir ürün hazırlığında? Yazımızda açıklıyoruz.

Küçük elektronik ürünler ile yıllardır tüm dünyanın vazgeçilmez markalarından biri olan Casio, mobil dünyada ses getirecek ciddi planlar içersinde. Efsanevi saatleri G-Shock'u yeniden göz önüne çıkaracak bir ürün hazırlığında olan Japon üretici, özellikle Android'li akıllı telefonları hedefleyecek.

Sony'nın SmartWatch olarak adlandırdığı akıllı telefon ve tablet bilgisayar aksesuarında olduğu gibi mobil cihazların saat üzerinden kontrol edilebilmesine imkan tanıyan bir ürünü pazara sunmak isteyen şirket, bunun için mevcut G-Shock modellerini yeniden elden geçirecek.

Bluetooth 4.0 aracılığı ile mobil cihazlara bağlanacak olan saatler, çağrıları, elektronik postaları, kısa mesajları telefon üzerinden görebilmeyi sağlayacak. Android'in uyarı çubuğundaki bildirimleri de görüntüleyebilecek olan akıllı saatler, bazı üçüncü şahıs yazılımlar için de destek sağlayabilecek. 2013 yılında pazara sunulması düşünülen ürünlere dair şimdilik çok fazla bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Casio Akıllı Saat Planları Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement