fizy, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor - Son Dakika
Teknoloji

fizy, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor

fizy, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor

Dijital müzik platformu fizy'nin ana sayfası güncellendi. Yeni özellikleriyle müzikseverlere tercihlerini kişiselleştirme imkanı sunarken uygulama, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Renkleri yenilenen ve 'Sana Özel' alanı eklenen fizy, artık cep telefonundan farklı cihazlara bağlanıp müzik dinleyebilmenin önünü açacak. Ayrıca şarkı sözlerini Instagram'ın 'Story' bölümünden de paylaşabilecek ve kullanıcılar kendi playlist'lerini oluşturup sevdikleri listeleri profilinde paylaşabilecek.

14.11.2023 14:13  Güncelleme: 14:14

Dijital müzik platformu "fizy", kullanıcılarına uygulama üzerinde yapılan yenilikleri duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamayla göre, uygulamanın ana sayfası yenilendi, kullanıcıların dinleme geçmişine göre yeni listeler eklenmesinin yanı sıra renkler de güncellendi.

Kullanıcılar artık telefonundan farklı cihazlara bağlanıp istediği yerde müzik dinleyebileceği gibi şarkı sözlerini Instagram'ın story bölümünden de paylaşılabilecek.

Moodmeter özelliği sayesinde kullanıcılar fotoğraflar çekerek moduna göre milyonlarca şarkı veya podcasti kolayca dinleyebilecek.

Açıklamaya göre, uygulamaya, söz konusu yeniliklerle kullanıcılar için her podcaste özel renklendirilmiş ekranlar ve favori podcastlerin hızlıca dinlenebilmesinin sağlanması için "En Son Bölüm" butonları eklendi. Podcast kütüphanesi de güncellenerek yeni podcast kanalları listeye eklendi.

Ayrıca kullanıcılar kendi dinleme listelerini oluşturup profillerinde paylaşabilecek ve seçilen listeler herkes tarafından dinlenebilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji fizy, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement