Hangi Yıldız X-Men'e Geri Döndü? - Son Dakika
Teknoloji

Hangi Yıldız X-Men'e Geri Döndü?

Hangi Yıldız X-Men\'e Geri Döndü?

İlk X-Men üçlemesinin Profesör X’i Patrick Stewart, aynı rol için geri dönüyor! Peki serinin son filminde aynı karakteri canlandıran James McAvoy ne olacak?   X-Men serisinden ...

27.09.2012 18:00

İlk X-Men üçlemesinin Profesör X'i Patrick Stewart, aynı rol için geri dönüyor! Peki serinin son filminde aynı karakteri canlandıran James McAvoy ne olacak?

& ;

X-Men serisinden en son, 2006 yılında beyaz perdede izlediğimiz Patrick Stewart, yeniden Profesör X (Xavier) rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere serinin üçüncü filmi X-Men: The Last Stand'da rol gereği hayatını kaybeden Profesör X, üçlemenin öncesini konu alan X-Men: First Class'da James McAvoy tarafından canlandırılmıştı.

Yakın zaman önce duyurusu yapılan X-Men: Days of Future Past, adından anlaşılacağı üzere ilk dört filmden sonraki bir dönemi konu alacak. Filmde yeniden karşımıza çıkacağı duyurulan Patrick Stewart, Profesör X'in yaşlılığını canlandıracak. Ayrıca filmde, X-Men: First Class'da aynı karakterin gençliğini oynamış olan James McAvoy da yer alacak. Gelecekten bir gün izleyeceğimiz yapım, 2014′de vizyona girecek. Oyuncu kadrosu bakıldığında Magneto karakteri de (X-Men: First Class'da olduğu gibi Michael Fassbender tarafından gençliği canlandırılacak) bulunacak.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Hangi Yıldız X-Men'e Geri Döndü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement