Hem Smaç Yaptı Hem Selfie Çekti - Son Dakika
Teknoloji

Hem Smaç Yaptı Hem Selfie Çekti

Hem Smaç Yaptı Hem Selfie Çekti

Bugün düzenlenen Türkiye Basketbol Ligi "All-Star 2015" Sean Williams'ın smaç yaparken çektiği selfie damga vurdu.

18.01.2015 23:44
Emre Çetinkaya - -

Bugün Ankara'da düzenlenen Türkiye Basketbol Ligi "All- Star 2015" organizasyonu oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bu organizasyon kapsamında ilk olarak 3 sayı ve smaç yarışmaları düzenlenirken, kapanış ise Avrupa ile Asya karması arasında düzenlenen basket maçıyla oldu. Ayrıca yarışma aralarında gerçekleşen şovlar da görülmeye değerdi.


Bunların yanında güne ise her All-Star organizasyonunda olduğu gibi smaç yarışması damga vurdu. Bu yılki smaç yarışması Sony Xperia sponsorluğunda düzenlendi ve adı ise "Sony Xperia Smaç Yarışması"ydı.


Yarışmanın galibi Pınar Karşıyaka'dan Kenneth Gabriel olurken, en çok ses getiren smaçlardan birisine ise Torku Konyaspor'dan Sean Williams imza attı. İlk önce eline aldığı telefonla jüri ile bir selfie çeken Williams, sonrasında ise smaç yaparken selfie çekti.


Ancak Williams'ın bu şovu, smaç yarışmasını kazanması için yeterli olmadı. Diğer taraftan tüm organizasyon kapsamında neredeyse tüm basketbolcuların birbirleriyle selfie çektirmesi dikkatlerden kaçmadı.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hem Smaç Yaptı Hem Selfie Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement